RUKOMET

Danas 3. kolo Lige za ostanak: UMAG PROTIV BJELOVARA PO BODOVE SPASA

| Autor: Mijat GAVRAN
Dino Horozović (Snimio Mijat Gavran)

Dino Horozović (Snimio Mijat Gavran)


Današnje odmjeravanje snaga umaških i bjelovarskih rukometaša, u sportskoj dvorani Stella maris s početkom u 19 sati, kao nikad dosad ima veliki ulog. Bodovi su nasušno potrebni Umažanima koji više nemaju pravo na posrtaj na domećem parketu. Unatoč svim nedaćama koje ih u posljednje vrijeme prate, ozljedama u prvom redu i zdravstvenim nedaćama pojedinaca, umaška je družina spremna nadvladati sve to i izboriti se za pobjedu - zlata vrijednu.

– Ovo nam je izuzetno značajna utakmica nakon dvaju poraza na početku doigravanja u Ligi za ostanak. Stoga više što za suparnike imamo Bjelovarčane koji su nam uvijek tvrd orah i ne treba dvojiti da će i ovom prilikom biti tako, jer i oni su doživjeli poraze u oba nastupa.

U neugodnoj smo situaciji ponajprije zbog ozljeda koje su dodatno utjecale na skromniji roster igrača koji su spremni za ova kvalifikacijska iskušenja. Iskreno se nadam da će igrači koji su upitni za nastup stisnuti zube i dati svoj doprinos da prevladamo ovo stanje i prekinemo niz poraza, ističe Dino Horozović.

- Imali smo pegulu u startnom ispitu doigravanja s Kutinjanima te u Rijeci sa Zamećanima gdje nismo uspjeli prelomiti susret i na kraju smo ostali praznih ruku. Više nemamo pravo na takve ishode, jer u nezavidnom smo položaju na što ponajbolje ukazuje pogled na ljestvicu i pretposljednje mjesto.

Krajnje je vrijeme za osvajanje bodova, jer pred nama je nikad izazovnija završnica sezone. U svemu tome trebat će nam i potpora naših vjernih navijača koji će po običaju biti naš osmi igrač, ne samo u ovoj nego i u svim idućim iskušenjima na našem parketu. Ostaje nam poželjeti da nas na tom putu popratiti i kakva god doza sreće.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of