RUKOMET

Umažanke u posljednjoj utakmici prikazale najbolju izvedbu sezone. Dostojanstveno se oprostile od Prve lige unatoč sudačkom zakidanju

| Autor: Mijat GAVRAN
NAJUČINKOVITIJA IGRAČICA LIGE - Ana Jajčević (foto: Mijat GAVRAN)

NAJUČINKOVITIJA IGRAČICA LIGE - Ana Jajčević (foto: Mijat GAVRAN)


U najljepšem su se svjetlu, igrom iznad svih očekivanja i koja će se pamtiti, rukometašice umaškog kluba oprostile od igranja u prvoligaškom društvu, nakon 15 odigranih sezona. U ovu su utakmicu svu svoju strast ugradile "lavice" od prve do posljednje koje su nastupile tijekom nastavka prvenstva, nakon turbulentnih zbivanja u klubu za vrijeme zimske stanke.

Teško je onima koji nisu svjedočili ovoj utakmici dočarati izvedbu umaške ekipe kojoj su sutkinje uskratile pobjedu koju su nepobitno zaslužile. Ona u natjecateljskom smislu ne bi značila ništa posebno osim što bi Ana Jajčević, Sara Imamović i ostale mlade suigračice doživjele psihološku zadovoljštinu, posebice mlađe članice ekipe..

U početku susreta igralo se otvoreno, tako da se mogao očekivati "vatromet golova" nakon šest prvih minuta (4:4). Zatim Sara Imamović s dva gola u narednoj minuti "žuto-plavima" donosi prvu prednost od dva gola (6:4), da bi u deset idućih minuta Jajčević i Kernjus udvostručile tu prednost (13:9). Na zasluženi odmor Umažanke odlaze s tri gola viška što je bio znak za mogućnost da se od svojih najvjernijih navijača oproste pobjedom.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini