Labinjan nakon Zameta i Bjelovara karijeru nastavlja u Švicarskoj

Vanja Šehić: Odlazim u St. Galen, a nakon toga ćemo pričati o nečemu puno većemu

| Autor: Branko BIOČIĆ
KARIJERU NASTAVLJA U ŠVICARSKOJ - Vanja Šehić (Arhiva)

KARIJERU NASTAVLJA U ŠVICARSKOJ - Vanja Šehić (Arhiva)


Mladi labinski rukometaš Vanja Šehić, koji je rođen u Puli, a odrastao u labinskom naselju zvanom popularno Harlem, počeo je igrati rukomet s devet godina za tadašnji RK Mladi Rudar. Od tada cijeli život igra rukomet, najprije za osnovnu i srednju školu te za klub u koji je s 15 godina ušao u prvu ekipu i tu proveo četiri godina.

- U te četiri godine sam ušao iz Druge u Prvu ligu pa u Premijer ligu i iz nje ispao. Nezadovoljan statusom u klubu otišao sam u Zamet, gdje sam dobio veću minutažu i afirmirao se, govori Šehić.

U Rijeci je proveo dvije sezone.

- Mogu reći da su to bile dobre sezone, s puno iskustva i igranja u Premijer ligi. Jako puno toga sam naučio, pogotovo nakon dolaska Renata Sulića o kojem ne trebamo puno govoriti. Nakon Zameta sam dobio ponudu Bjelovara, koji su primijetili moje dobre igre, trud i zalaganje. Jako veliku ulogu je imao moj menadžer Antonio Pribanić, koji mi je pomogao jer sam u razdoblju prelaska u Bjelovar bio ozlijeđen i nismo znali kakva će biti situacija oko toga. U Bjelovaru sam se jako dobro snašao i dvije sezone za redom bio vodeći strijelac momčadi i u prvih 10 strijelaca lige, navodi Šehić.

Kaže da su mu odlični dečki i stručni stožer pomogli da se uklopi u njihov sustav i način rada, a nedavno završena sezona nije bas bila po očekivanjima zbog ispadanja iz lige iako su imali momčad za nešto bolje.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini