novi detalji

Na automobilu kojim je Danka Ilić udarena nema tragova njezinog DNK

| Autor: Glas Istre
(Foto M.M./ATA Images/Pixsell)

(Foto M.M./ATA Images/Pixsell)


Ni na jednom predmetu izuzetom tijekom istrage o nestanku dvogodišnje Danke Ilić iz Srbije nisu pronađeni njezini biološki tragovi, doznaje Nova.rs.

Srpski portal pisao je da je do sada izvještačeno više od 400 tragova pronađenih u službenom vozilu za koje se sumnja da su ga Dejan Dragojević i Srđan Janković koristili kada su, prema priznanju, udarili djevojčicu. Prije nekoliko dana u tužiteljstvo su stigli i rezultati novih vještačenja, prenosi Index.

"Izuzeto je preko 500 tragova iz unutrašnjosti službenog automobila u Boru, kao i tragovi s vanjske strane automobila. Do sada su vještačenja pokazala da se ni na jednom tragu ne nalazi DNA Danke Ilić, kako u samom automobilu, tako ni na vanjskim dijelovima vozila", doznaje Nova.rs od Višeg javnog tužilaštva.

Podsjetimo, osumnjičeni radnici borskog poduzeća Vodovod Janković i Dragijević su 26. ožujka, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku. Prema priznanju Dragijevića, oni su djevojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlji deponij na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan s ocem (73) i sada pokojnim bratom Daliborom (40) navodno premjestio na drugu, još uvijek nepoznatu lokaciju.

Njezino tijelo još uvijek nije pronađeno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater