HAK:

Zbog jakog vjetra u prekidu nekoliko katamaranskih i brodskih linija


Iz Hrvatskog autokluba (HAK) izvijestili su u četvrtak kako je nekoliko trajektnih i brodskih linija u prekidu zbog jakog vjetra.

Na riječkom okružju u prekidu su katamaranske linije: Mali Lošinj- Cres- Rijeka i Novalja- Rab- Rijeka te brodska linija Mali Lošinj- Unije- Susak.

Na splitskom okružju ne voze katamaranske linije: Split- Hvar- Vela Luka- Ubli i Split- Vis.

Od 17,23 sati otvoren je tunel Sveti Ilija (Baško Polje-Zagvozd-DC76), nakon uklanjanja vozila iz prometne nesreće.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, osim u Slavoniji i Baranji. Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku pa vozače iz HAK-a pozivaju na dodatan oprez. Mogući su odroni.

Počelo je zimsko računanje vremena pa vozače motornih vozila iz HAK-a podsjećaju da na motornim vozilima za vrijeme vožnje danju moraju biti upaljena dnevna ili kratka svjetla.

Povodom blagdana Svih svetih privremena je regulacija prometa u zonama gradskih i mjesnih groblja.

Na blagdan Svih svetih, 1. studenog, do 23 sata zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t na pojedinim dionicama državnih cesta u Istri i duž jadranske obale.

Otvoren je granični prijelaz Maljevac.

Od 2. studenog zbog radova na graničnom prijelazu Slavonski Šamac vozit će se uz privremenu regulaciju, suženim kolnikom. Radovi će trajati oko 20 dana.(H)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater