ubojstvo na gregovici

REAGIRANJE SESTRE VEDRANA BAŠIĆA: "Da imate srama, sramili biste se"

| Autor: S. B.
Očevid u Argonautskoj ulici

Očevid u Argonautskoj ulici


"Ja sam kćer od Nade i Daria i sestra od Vedrana Bašića. Sva navedena imena kao i ovaj tragičan događaj ste iskoristili samo kako bi stvorili senzaciju i podigli tiražu novina. Niste se zapitali ni u jednom trenutku kako je ta vijest odjeknula, kako je utjecala na sve nas i one koji nas znaju. Vaš moral je na najnižem nivou kad izabrane pojedince naslovljavate s inicijalima, a druge s punim imenom i prezimenom šetajući po naselju i pišući laži koje ste čuli od drugih, a koje čitatelji prihvaćaju kao istinu.

Kako tiskano tako i online s time da isto tako niste razmišljali koliko niskih komentara mi moramo pročitati ZBOG VAS. Nitko od vas ne bi stavio svoju priču na naslovnicu. Nitko od vas ne bi stavio priču svoje obitelji da se navedeno dogodi i još k tome naveli puno ime i prezime, ali u redu je to činiti drugome.

Nadam se da će se uskoro decentno novinarstvo vratiti i da neće svatko moći biti novinar. Da imate srama biste se sramili, ali s obzirom da nemate onda vam ostaje i dalje stvarati senzacije na tuđoj nesreći u nedostatku vlastitih ideja i kvalitete. Molim vas da prestanete to činiti. Ukoliko nastavite, doći ću osobno u vašu redakciju upoznati novinare koji su ovo oglasili i napisali ovaj senzacionalni članak. Nakon svega ovoga ću inzistirati na uvođenju zaštite osobnih podataka ovakvih slučajeva direktno u ministarstvu za sve druge žrtve vaših senzacija.

I s obzirom da ste objavili svoju senzaciju, usudite se biti dovoljno fer i objaviti moju senzaciju odnosno moj mail također na naslovnoj stranici (a ne u nekom ćošku) kao odgovor vama i to citirano od početka do kraja".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater