NAJNOVIJE


RADIO PULA: S Danielom Sponzom o pulskom prvoligašu

Urednik Sporta Goran Rojnić gost "ŠuPressa"

Goran ROJNIĆ

Stanje u pulskom nogometu, odnosno, preciznije, u Nogometnom klubu "Istra 1961" bit će tema  "ŠuPress" u radijskom eteru HRT-a Radio Pule. Emisija počinje, kao i uvijek, u srijedu u 9.15 sati, a gost kolege voditelja Daniela Sponze bit će urednik sportske rubrike u našem listu Goran Rojnić.

Goran Rojnić profesionalnu je karijeru u našem listu započeo kao sportski novinar 1999. godine, te dugi niz godina pratio je rad pulskog nogometnog prvoligaša, a pratio je i ostale sportove. Kao sportski komentator za naš list pratio je i hrvatsku nogometnu reprezentaciju na gostovanjima diljem Europe.

Potom, od 2008. do početka listopada 2018. godine bio je novinar i zamjenski urednik Pulske kronike, zadužen za komunalne teme i gradsku infrastrukturu, te pratio je rad Gradskog vijeća i Poglavarstva, o čemu je i objavio najviše priloga. Nekoliko godina bio je stalni suradnik mjesečnog priloga Euro-eko o europskim integracijama.

Od listopada 2018. godine, nakon odlaska vrsnog sportskog novinara i urednika Nenada Jankovića, preuzeo je uređivanje sportske rubrike.

Rojnić, vrstan poznavatelj sportskih prilika u tritisućljetnom gradu, s Danielom Sponzom prokomentirat će stanje u pulskom prvoligašu koji prolazi teške trenutke, osvrćući se na nedavne promjene u tome klubu te na probleme s kojima se pulski klub suočava.

Bit će dakako riječi i o cjelokupnoj sportskoj situaciju na Poluotoku. (V. B.)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam