PRIJAVE DO 15. SVIBNJA

TRAŽITE POSAO? Carel, jedan od svjetskih lidera u rješenjima za klimatizaciju, hlađenje i grijanje, zapošljava radnika u održavanju

| Autor: Promo

CAREL je jedan od svjetskih lidera u rješenjima za klimatizaciju, hlađenje i grijanje te sustava za ovlaživanje i hlađenje isparavanjem. Naši proizvodi dizajnirani su kako bi uštedjeli energiju i smanjili utjecaj strojeva i sustava na okoliš. Naša rješenja imaju komercijalnu, industrijsku i stambenu namjenu.

CAREL je talijanska kompanija s jakim internacionalnim rastom i više od 1.600 zaposlenika širom svijeta. 2015. godine je osnovan Carel Adriatic, nova tvornica u Labinu u Istri. Do sada je zaposleno preko 160 ljudi raznih profila, a planiran je daljnji rast proizvodnje i broja zaposlenika.

Tražimo ljude proaktivnog duha koji žele biti dio tima mlade i brzorastuće kompanije.

Zapošljavamo radnika na održavanju na puno radno vrijeme, u smjenskom radu. Glavne dužnosti posla uključuju korektivno i preventivno održavanje opreme u proizvodnoj liniji surađujući s voditeljima linije i procesnim inženjerima.

Potrebna razina obrazovanja: srednja škola tehničkog usmjerenja

Posjedovanje vozačke dozvole B kategorije

Pozivamo sve zainteresirane kandidate da svoje životopise dostave na posao@carel.com ili da se prijave na ovom linku do 15. svibnja, a za sve dodatne informacije možete nazvati 052 554 246.


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum