AFRIČKA ŠLJIVA + KING SIZE

EKSKLUZIVNO - POSEBAN POPUST ČITATELJIMA GLASA ISTRE! Kupite "Afričku šljivu" za olakšavanje tegoba uvećane prostate i poticanje redovitog mokrenja po povoljnijoj cijeni!

| Autor: Glas Istre

Bolest prostate je jedan od najčešćih zdravstvenih problema s kojim se suočavaju muškarci te spada u najčešća oboljenja muškaraca srednje i starije životne dobi. Istraživanja kažu da čak 28 posto muškaraca starijih od 40 godina te njih 43 posto starijih od 60 godina imaju simptome uzrokovane povećanom prostatom. Iznad 80-te godine života taj se postotak povećava na čak 95 posto.

Prostata ili predstojna žlijezda je žlijezda s vanjskim izlučivanjem koju ima svaki muškarac. Smještena je između dna mokraćnog mjehura i završnog dijela debelog crijeva, a oblikom podsjeća na kesten veličine 3,5 cm u promjeru, i težine 20 grama. Njezina je funkcija proizvodnja sjemene plazme, odnosno tekućine koja prehranjuje spermije i omogućuje im napredovanje kroz ženske spolne organe do jajne stanice koja treba biti oplođena.

Svoju punu veličinu prostata doseže u dobi od 20 godina te sljedećih dvadesetak stagnira, da bi zatim ponovno počela polagano rasti.

Skoro svi muškarci prilikom starenja se susreću s problemom povećane prostate. Povećana prostata pritišće mokraćnu cijev što stvara probleme pri uriniranju.

Ona označava stanje bujanja, povećanja žljezdanog tkiva prostate koja nastaje kao posljedica hormonskih promjena. Ako je povećanje prostate dobroćudno to stanje se naziva benigna hiperplazija prostate. To je najčešća promjena na prostati zajedno s upalom odnosno prostatitisom.

Povećanu prostatu najčešće će se prepoznati po boli i učestalom uriniranju jer prostata direktno pritišće mokraćnu cijev.

Osim teškoća pri uriniranju glavni simptomi povećane prostate su slabi mlaz, osjećaj da mjehur nakon uriniranja nije ispražnjen do kraja, česta, kao i nagla i jaka potreba za uriniranjem, te bol, naprezanje i kapanje prilikom mokrenja.

Kao što smo spomenuli prostata je kao predstojna žlijezda odgovorna i za zaštitu spermija, koje održava pokretnima i omogućuje im preživljavanje. S obzirom na to, može se reći da je prostata povezana i s potencijom jer zdravlje prostate utječe i na seksualnu funkciju.

Kod poremećenog rada prostate, naročito povećanja, osim smanjene kvalitete spermija može doći i do erektilne disfunkcije jer prostata pritišće mokraćnu cijev i uzrokuje bol.

Kad je u pitanju olakšavanje tegoba uzrokovanih povećanjem prostate zadnjih godina jedan prirodan pripravak uživa izuzetnu popularnost, a to je afrička šljiva! Afrička šljiva (Pygeum africanum) zimzeleno je stablo koje raste u planinskim regijama subsaharske Afrike i na nekolicini otoka kao što je Madagaskar, na nadmorskoj visini od 900 do 3.400 metara. U tradicionalnoj afričkoj medicini dijelovi afričke šljive koristili su se za liječenje vrućice, malarije, povijanje rana, liječenje problema nastalih zbog otrova sa strelice, boli u želucu, za čišćenje crijeva, za bolesti bubrega, stimuliranje apetita i razne druge bolesti, dok se u novije vrijeme kora afričke šljive koristi u medicinske svrhe za bolju funkciju prostate i olakšavanje problema s mokrenjem.

Naime klinički pokusi provedeni na muškarcima s dobroćudnim povećanjem prostate dokazali su da preparati na bazi afričke šljive mogu ublažiti simptome koji se javljaju u donjem mokraćnom sustavu kod toga stanja.

Afrička šljiva

"Afrička šljiva + King Size" je dodatak prehrani za uklanjanje tegoba s prostatom i mokraćnim sustavom. To su kapsule sastavljene od afričke šljive, te vitamina i minerala koji potiču rad glavnih sastojaka.

Radi se o proizvodu koji održava zdravlje prostate i urinarnog sustava, održava zdravu razinu testosterona, smanjuje povećanu prostatu, otklanja tegobe povezane s erekcijom, jača libido, olakšava simptome učestalog mokrenja, te na taj način generalno utječe i na vitalnost, odnosno bolju kvalitetu života.

"Afrička šljiva + King Size" potiče proizvodnju testosterona koji također poboljšavaju spolni odnos kod muškaraca, a kod žena povećava plodnost. Aktivne tvari pomažu smanjiti umor i podići razinu energije u tijelu.

Učinkovita je kod povećane prostate i upale bubrega zbog kojih muškarci često uriniraju.

Najznačajniji sastojci ovog proizvoda su fitosteroli koji doprinose smanjenju prostate što rezultira boljom funkcijom prostate i ublažava simptome učestalog mokrenja.

Aktivni sastojci smanjuju razinu oksidativnog stresa u tijelu i time smanjuju mogućnost upale koja je izvor starenja i pogrešne diobe stanica, što kapsule preparata "Afrička šljiva + King Size" isto tako čini učinkovitim u zaštiti tijela od kancerogenih promjena, a pomaže i u očuvanju kose.

Afrička šljiva

KOME SE PREPORUČUJE "AFRIČKA ŠLJIVA + KING SIZE"

Kapsule "Afrička šljiva + King Size" preporučuju se svima koji imaju tegobe:

  • Benigna hiperplazija prostate ili uvećana prostata
  • Učestalo uriniranje
  • Noćno uriniranje
  • Inkontinencija
  • Bol u bubrezima ili urinarnom traktu
  • Upala prostate, bubrega ili urinarnog trakta

 

Pozitivno djelovanje može se osjetiti već u prvih nekoliko tjedana! Potreba za učestalim mokrenjem i bolovi u bubrezima ili urinarnom traktu će se smanjiti!

Korištenje "Afričke šljive + King Size" može doprinijeti osjećaju jačeg libida i može poboljšati kvalitetu vašeg seksualnog života!

 

POSEBAN POPUST ČITATELJIMA GLASA ISTRE!

Samo čitateljima Glasa Istre omogućen je senzacionalan popust od čak 20% na redovnu maloprodajnu cijenu proizvoda! Sve što trebate napraviti je, za web narudžbe, upisati ili, za telefonske narudžbe, pročitati promotivni kupon "GLAS" prilikom narudžbe!

 

Redovna cijena: 189,00 kn

Sniženje uz promotivni kupon GLAS: 20%

Snižena cijena samo za čitatelje Glasa Istre: 151,20 kn

*Dostava je besplatna!!!

 

Uživajte u besplatnoj i brzoj dostavi! Proizvod može biti na vašoj adresi već za 3 radna dana!

 

Naručite na webu: www.bctv.hr/africka-sljiva

Ili putem telefona: 052 630 006

AFRIČKA ŠLJIVA + KING SIZE - RECENZIJE

"Koristio sam razne preparate za simptome uvećane prostate, ali za sad se Afrička Šljiva + King Size pokazala kao najboljom. Ne moram više toliko često urinirati, izdržim na duljim putovanjima i ne ustajem se više noću radi uriniranja. Primijetio sam i povećanu količinu sjemena. Pijem Afričku Šljivu već mjesec dana i stanje se znatno poboljšalo!"

        Robert iz Rijeke

"Nakon brojnih pročitanih recenzija, odlučio sam probati Afričku Šljivu + King Size. Uzimao sam 1 kapsulu nakon večere. U roku od tjedan dana primijetio sam da mokrim triput manje nego prije. Preporučujem!"

        Dalibor iz Pule

"Imam 60 godina. Bavim se sportskim aktivnostima cijeli život. Imam simptome benigne hiperplazije prostate, mokrim nekoliko puta u noći, to je čest problem kod starijih muškaraca. Uzimam jednu kapsulu dnevno Afričke Šljive + King Size i jako sam zadovoljan! Ne osjećam više stalnu potrebu za mokrenjem. Nisam imao nuspojave."

            Anoniman korisnik


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum