MAX CITY

Napokon! I nedjeljom u shopping!

Tijekom ljetne sezone pulski trgovački centar Max City bit će otvoren svakodnevno, uključujući i nedjelje, od 9 do 22 sata.

(Foto: Max city)

(Foto: Max city)


Prema ljetnom radnom vremenu, koje je već na snazi, Max City je otvoren svakoga dana, uključujući i nedjelje i to po produljenom radnom vremenu, od 9 do 22 sata. Prva radna nedjelja je 26. svibnja a posljednja 8. rujna. Više je to vremena za posjet omiljenim trgovinama, kafićima, restoranima, kinu i brojnim drugim sadržajima koje pod jednim krovom okuplja najveći istarski shopping centar.  

MAX 22

Ponudu je nedavno obogatio poznati modni brand Tom Tailor. Okosnicu asortimana čine bezvremenski osnovni komadi odjeće, obuće i modnih dodataka za žene i muškarce, izrađeni od ugodnih prirodnih materijala. Uskoro se očekuje i preseljenje trgovine Europa 92 u znatno veći prostor. Nova trgovina bit će najveća Europa92 u regiji a u ponudi će imati najpoznatije svjetske jeans brandove kao što su  Levi's, Mustang, Salsa Jeans, Lee, Wrangler, Pepe Jeans. Uz nikad bogatiju ponudu jeansa, kupce u novoj Europi 92 očekuju i Scotch & Soda i AD twenty kolekcije.

Uz obavezan posjet novim trgovinama, posjetitelji proljetnu garderobu mogu upotpuniti najpoznatijim svjetskim modnim brandovima kao što su Mango, H&M, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Mohito, Reserved i drugima koji nisu dostupni nigdje drugdje u Istri, već isključivo u Max Cityju.

MAX 44

Predah od shoppinga posjetitelji mogu potražiti u nekom od barova i restorana s domaćom i međunarodnom kuhinjom. Za one koji žele iskušati sreću, uskoro se otvara i potpuno novi Admiral Automat Klub dok filmofili neće zaobići moderni multipleks Cinestar. Djeca se najviše vesele Twister igraonici, velikom besplatnom indoor toboganu te modernom dječjem igralištu u hladu borova, na šetnici ispred Max Cityja. Za bezbrižan boravak tu je i prostrana garaža s više od 800 natkrivenih i besplatnih parkirališnih mjesta i električnom punionicom, također za besplatno korištenje.  Dobrodošli u najveći istarski trgovački centar – Max City u Puli na Stoji!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter