tražite li posao?

Postani dio Eurospin priče – započni svoju karijeru u Istri

| Autor: Promo
(Foto: Eurospin)

(Foto: Eurospin)


Hrvatski lanac talijanskih korijena, Eurospin, u protekle dvije godine proširio je svoje poslovanje diljem Hrvatske, a u posljednje vrijeme ekspanzivno se širi na području Istre sa svojom filozofijom Pametne kupnje gdje kupci plaćaju isključivo kvalitetu proizvoda vlastitih brendova.

Nakon uspješnih otvorenja u Poreču i Puli, Eurospin uskoro nastavlja svoj put prema Pazinu i Labinu, okupljajući kvalitetan tim zaposlenika koji imaju ključnu ulogu u daljnjem širenju prema hrvatskim gradovima.

Dinamično i profesionalno okruženje

Temelj Eurospinovog poslovanja i njegova širenja diljem Hrvatske leži upravo u kvalitetnom i zadovoljnom timu zaposlenika diljem Hrvatske. Vodeći se time, Eurospin ulaže u razvoj zaposlenika u željenom smjeru kroz brojne edukacije i mentorstva, vrednujući individualne kvalitete zaposlenika te njihove vještine i predani rad u dinamičnom i profesionalnom okruženju.

(Foto: Eurospin)(Foto: Eurospin)

Ključnu ulogu u razvoju zaposlenika i njihovom napretku vodi Eurospinov odjel za ljudske resurse, čime dolazi do ostvarenja zajedničkih rezultata i ostvarenja ciljeva u ukupno 19 trgovina u Hrvatskoj.

Povodom novih otvorenja u Istri, Eurospin zapošljava dugoročno i sezonski na nekoliko pozicija u Labinu, Pazinu, Poreču i Puli:

  • Voditelji smjene
  • Voditelji trgovine
  • Prodavači u trgovini
  • Prodavači na odjelu Delikatese
  • Mesari

Prijavite se i postanite dio uspješne Eurospin priče! Više informacija o mogućnostima zaposlenja potražite na Eurospin službenoj stranici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterWeb kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater