inovativAn i moderAn koncept

Riblji streetfood Fish Delish nastavlja dominirati hrvatskom obalom: Nakon Rijeke, otvorenje najavljeno i u Splitu

| Autor: Promo
Stefano Petrović na otvaranju Fish Delish Avenue Malla

Stefano Petrović na otvaranju Fish Delish Avenue Malla


"Za dobrim konjem, prašina se diže", kažu. Ipak, uzmemo li u obzir dosadašnji uspjeh najpoznatijeg ribljeg streetfooda u Hrvatskoj Fish Delisha u vlasništvu poduzetnika Stefana Petrovića, možemo slobodno reći da dobra riba daleko pliva. Nakon prošlomjesečnog otvorenja šestog restorana u nizu, i to u Rijeci, Fish Delish je uspješno razbio predrasude oko koncepta ribljeg street fooda uzevši zamaha na domaćoj, ali i internacionalnoj food sceni jer su, podsjetimo, početkom godine otvorili restoran i u dalekom New Jerseyju.

Fish DelishFish Delish

Uskoro otvorenje u Splitu

Unutar tri godine od osnutka, ovaj inovativni i moderni koncept street food restorana dokazao se kao zanimljiv turistički proizvod, ali i prilika za poslovanje tijekom cijele godine. U mjestima poput Murtera, Makarske, Bola na Braču i Vodicama uskoro kreću uhodane pripreme za početak sezone, a Zagreb i New Jersey te novootvoreni riječki restoran na mjestu nekadašnjeg cocktail bara Three Monkeys rezervirani su za cjelogodišnje poslovanje.

S obzirom da se prometnuo u lidera među ribljim street food lancima u Hrvatskoj, ne čudi da će svoja vrata uskoro otvoriti i u najluđem gradu na svitu. Otvorenje u Splitu je planirano u travnju tako da će Splićani konačno moći uživati u ribljim burgerima i dogovima, fish and fries ponudi, toplim i hladnim sendvičima te tjesteninama, salatama, ribljim platama. Svi su pozvani u Fish Delish!

Fish Delish MakarskaFish Delish Makarska

Odaziv primatelja franšize odličan

Vlastiti recepti, kvalitetne namirnice, jednostavnost i brzina pripreme bili su od velikog značaja za odluku o franšiziranju koncepta. Nakon uspjeha murterskog restorana, a potom otvaranja onog u Vodicama, Makarskoj i Bolu na Braču, stigao je na red i veliki Zagreb. Time su dokazali da interes za ribljim street foodom ne jenjava, nego jača i time obogaćuje dosadašnju klasičnu ponudu. Osim otvaranja u Splitu, trenutno se pregovara i sa zainteresiranima u Dubrovniku, a bude li se i tamo otvorio možemo reći da Fish Delish uvjerljivo osvaja hrvatsku obalu. 

Fantasy tuna salataFantasy tuna salata

Premda jedan od izazova kod primanja franšize predstavlja potraga za idealnim prostorom koji će zadovoljiti sve standarde, s tim se spremno u koštac uhvatio riječki poduzetnik koji je za otvorenje Fish Delisha prenamijenio prostor poznatog cocktail bara "Three Monkeys". Smješten na Fiumari i ulazom s gradske strane, Riječanima nudi riblji novitet prema originalnoj recepturi na čijem je usavršavanju sudjelovao i legendarni Ante Božikov Dupin, chef i vlasnik kornatskog Opata.

Ako ste kao poduzetnik u potrazi za poslovnom prilikom ili poznajete nekoga tko bi to htio biti, Fish Delish je idealna prilika! Zašto? Jer svojim franšizerima nudi nekoliko mogućnosti prilikom preuzimanja franšiznog oblika poslovanja u odnosu na formu objekta koje prvenstveno ovise o odabranoj lokaciji. Više informacija o svemu potražite na službenoj web stranici https://fish-delish.com/fransiza/.

Stefano Petrovic´ i supruga u MontclairuStefano Petrovic´ i supruga u Montclairu

Koncept koji razbija stereotipe

Sa svojom isključivo ribljom ponudom, Fish Delish prkosi stereotipu da je gastro ponuda ovih prostora ograničena na pljeskavice i ćevape. Uz temeljno pravilo da je riba osnovna namirnica, a svako jelo ready to eat bez otpadaka nude siguran odabir za ljubitelje morskih delicija na moderan, inovativan i drugačiji način. Koristeći popularne formate poput hot dogova i fishburgera, Fish Delish stavlja naglasak na ukusan i originalan zalogaj koji morate probati prvom prilikom!

Tuna steak delishTuna steak delish

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter