NAKON IZLASKA IZ MOSTA

Raspudići osnivaju stranku, Nino potvrdio: "Sve je izglednije da će Marija biti kandidat za predsjednicu Hrvatske"

| Autor: Novi list
(Snimila Neva Žganec/Pixsell)

(Snimila Neva Žganec/Pixsell)


Dan nakon izbornog kraha stranke s kojom se razišao prije mjesec i pol, odmah nakon završetka parlamentarnih izbora, nekadašnja Mostova zvijezda, a danas "samo" nezavisni saborski zastupnik Nino Raspudić u razgovoru za Jutarnji list najavio je idući veliki potez političkog i bračnog para Selak-Raspudić.

– Što je bilo, bilo je. Mi smo vam već okrenuti prema predsjedničkim izborima. Mislim da bi jedna pristojna kandidatkinja bila pravi odgovor na aktualnog predsjednika Zorana Milanovića. Sve je izglednije da će Marija biti kandidatkinja za predsjednicu Republike jer uz sve vrijednosti koje posjeduje, ona je i odličan kontrast aktualnom predsjedniku Milanoviću, kao i nekim drugim mogućim kandidatima – rekao je Nino Raspudić.

Ambicije bračnog para nisu vezane samo uz kandidaturu Marije Selak Raspudić na predsjedničkim izborima koji će se održati krajem godine. U planu je, kažu, i osnivanje nove političke stranke s kojom bi se natjecali na idućim parlamentarnim izborima.

Kostur te stranke u nastajanju trebao bi biti poznat već na jesen kada krene predsjednička utrka jer Selak Raspudić planira privući široku frontu bliskih političkih opcija, stranaka i pojedinaca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter