PREPUCAVANJA NA DESNICI

Bulj žestoko odgovorio Ćipi: "Njega se može samo žaliti. Prvo je izdao svog brata, pa digao ruku za Plenkovića"

| Autor: Novi list
(Snimio Patrik Macek/Pixsell)

(Snimio Patrik Macek/Pixsell)


Mostov zastupnik Miro Bulj reagirao je putem Facebooka na današnje izjave Stipe Mlinarića Ćipe (Domovinski pokret). On je u programu N1 televizije ustvrdio kako "Bulj, Pavliček i Grmoja govore isto ono što je jučer govorio Aleksandar Vučić u Beogradu".

Bulj odgovara da se Stipu Mlinarića Ćipu, nažalost, samo može žaliti.

"Nakon što sam jučer Mlinarića Ćipu podsjetio na njegove izjave iz kampanje u kojima je Plenkovića nazivao lopovom i veleizdajnikom, on danas poručuje da se u kampanji govori jedno, a čim završi kampanja da se može raditi drugačije.

Usto Mlinarić moje jučerašnje izjave uspoređuje s izjavama Aleksandra Vučića.

Sramotno je da moj suborac mene uspoređuje s čovjekom koji je u okupiranoj Glini govorio da ona nikad neće biti Hrvatska i huškao pobunjene Srbe na pobunu protiv Hrvatske. Mlinarić mene uspoređuje s Vučićem, a jedini sam zastupnik koji se usprotivio Vučićevom dolasku u Zagreb i presreo ga na Markovu trgu zaobišavši osiguranje uz poruku: Vučiću, kad ćeš u hrvatsku Glinu?!

Mlinarić mene uspoređuje s Vučićem a tog Vučića su Ćipini koalicijski partneri iz HDZ-a i Kolinda ugostili u Zagrebu u vrijeme dok su Ćipin predsjednik Penava i potpredsjednik Vlade Dabro i ministar demografije Šipić također bili u tom istom HDZ-u i podržavali tu istu Kolindu.

Ako je i od Ćipe previše je.

Ali što reći od čovjeku koji je prvo izdao svog brata Škoru, pa onda Plenkovića stavio na plakat s gradonačelnikom okupiranog Vukovara Stanimirovićem s porukom da Plenković slavi pad Vukovara da bi mu dao potpis za mandatara, čovjeku koji je protiv Plenkovića digao kaznenu prijavu i želio ga strpati u zatvor da bi jučer digao ruku za Plenkovića premijera. Nema se što o Ćipi reći, njega se samo može žaliti", napisao je Bulj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom