OD 13. DO 16. SRPNJA

U Puli će se igrati 16. Annual Global Challenge: OK PULA JEDINI HRVATSKI PREDSTAVNIK

| Autor: Ivica CEROVAC
Dom sportova "Mate Parlov" opet će ispuniti odbojkašice

Dom sportova "Mate Parlov" opet će ispuniti odbojkašice


U Puli će se od 13. do 16. srpnja, u organizaciji Bring It Promotionsa, održati 16. izdanje turnira za odbojkašice Annual Global Challenge. Nastupit će 18 ekipa, po devet u uzrastima U-18 i U-23, pristiglih iz osam zemalja (Hrvatska, Slovenija, Italija, Mađarska, Češka, Velika Britanija, Engleska, SAD). Susreti će se igrati, bez prisustva gledatelja i uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, na dva terena postavljena u Domu sportova "Mate Parlov".

Dvije skupine

Ekipe će u svakom uzrastu biti podijeljene u dvije skupine unutar kojih će razigravati svaka sa svakom, nakon čega će uslijediti susreti za plasman.

U mlađoj dobnoj skupini, za igračice do 18 godina starosti, nastupit će OK Pula kao jedini hrvatski predstavnik na turniru. Svečano otvaranje održat će se u ponedjeljak na pulskom Forumu, s početkom u 20.45 sati, a natjecateljski dio turnira krenut će u utorak u 8.30 sati. Svi susreti u skupinama igrat će se na tri seta i svaki osvojeni set vrijedit će jedan bod, dok će se oni za poredak igrati po "normalnim" pravilima, na tri dobivena seta.

Otvaranje protiv Havajćanki

Puljanke će probiti led protiv ekipe Ulukoa s Havaja (11.30), potom im istog dana slijedi ogled s reprezentacijom Češke (16), a razigravanje po skupinama zaključit će u srijedu susretom protiv talijanske ekipe Valsa Volley (13). Naredna dva dana donijet će susrete za plasman, a finala će se igrati u petak u 16.30 sati (U-18) i u 19 sati (U-23).

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum