UOČI EP-a

Rovinjski trener Davor Hrelja asistirat će izborniku Zaniniju

| Autor: Ivica RADETIĆ
Davor Hrelja (6) (Arhiva Glasa Istre)

Davor Hrelja (6) (Arhiva Glasa Istre)


U Osijeku se okupila Hrvatska muška reprezentacija i započela pripreme za Europsko prvenstvo. Izbornik Emanuele Zanini za svog prvog suradnika izabrao je Davora Hrelju, igrača i trenera MOK Rovinj.

Ovo je još jedno veliko priznanje za rovinjski odbojkaški klub, a za Hrelju veliki izazov da usavrši svoj trenerski rad. Na ove pripreme pozvano je 16 igrača predvođeni Krunom Nikačevićem bivšim igračem Rovinja koji sada brani bolje zagrebačke Mladosti.

U skupini D koja igra u Talinu (Estonija) Hrvatska od 1. rujna igra s Francuskom, Latvijom, Njemačkom, Slovačkom i domaćinom Estonijom. Biti će to novi izazov za hrvatske odbojkaše koji upravo na pripremama u Osijeku žele se što bolje pripremiti za Evropsko prvenstvo. Tijekom priprema Hrvatska će odigrati i tri prijateljska susreta protiv Slovenije, Bugarske i Turske.

U kratkom razgovoru trener Davor Hrelja ne krije zadovoljstvo i poručuje:

- Za mene je ovo veliki izazov i priznanje za moj klub Rovinj koji već niz godina posvećuje veliku pažnju radu s mladim odbojkašima. Atmosfera u reprezentaciji je na zavidnoj visini, igrači su svjesni što ih čeka na ovom EP-u, treniramo dva puta dnevno i već na ovim pripremnim utakmicama pokazati ćemo našu snagu i želju za što boljim rezultatom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of