ODBOJKA NA PIJESKU

Prvi turnir ekipnog prvenstva Hrvatske: "ŽALOVKE" TREĆE, "ŽALOVCI" SEDMI

| Autor: Ivica CEROVAC
DOBRO ODRAĐEN POSAO - Nika Todorović

Odbojkašice su upisale tri pobjede, tri remija i jedan poraz te su s devet bodova kao treće okrenule oko bove, s dva boda zaostatka za splitskim Žnjanom i četiri za zagrebačkim Sigetom. Odbojkaši su upisali jednu pobjedu, tri remija i tri poraza te s pet osvojenih bodova zauzeli sedmo mjesto

Na terenima zagrebačkog Jaruna odigran je prvi turnir ekipnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. U obje konkurencije nastupilo je po osam ekipa, a nakon što je godinama pohodio ovo natjecanje sa svojim "pjeskašicama", Žal iz Banjola po prvi se put odlučio okušati i među "pjeskašima". Odbojkašice su upisale tri pobjede, tri remija i jedan poraz te s prikupljenih devet bodova kao treće okrenule oko bove, s dva boda zaostatka za splitskim Žnjanom i četiri za aktualnim prvakom, zagrebačkim Sigetom. Odbojkaši su upisali jednu pobjedu, tri remija i tri poraza te s pet osvojenih bodova zauzeli sedmo mjesto, a od četvrte pozicije dijeli ih tek jedan bod.

"Žalovke" su u Zagrebu nastupile u sastavu Erika Drviš, Jana Milin, Nika Todorović, Nelli Ćopić, Petra Božeglav, Ivana Sokolov, Ana Šverko i Ena Mrkić te u prvom susretu bez izgubljenog seta svladale osječku Retfalu. Potom su u dva ogleda sa zagrebačkim klubovima stigle samo do boda, upisavši remi u srazu s Jarunom i poraz od Sigeta, nakon čega su stigle dvije podjele bodova. Ona s aktualnim viceprvakom Hrvatske Žnjanom je više nego zadovoljavajuća, dok se protiv Osijeka moralo stići do punog plijena. Taj kiks donekle je ispravljen u posljednja dva susreta u kojima su "žalovke", uz tek dva izgubljena seta, svladale Čakovec i Opatiju.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater