SUPER LIGAŠICA

NOVI PORAZ POREČANKI Prerano se predale

| Autor: Mladen PILAT
Ema Poropat (Snimio Milivoj Mijošek)

Ema Poropat (Snimio Milivoj Mijošek)


Nakon što su prošlo kolo uzele "skalp" vodećoj Mladosti, trenutno drugoplasirane odbojkašice Kaštele prošetale su se parketom dvorane "Veli Jože" gdje nisu naišle na ozbiljniji otpor Poreča te su upisale čistu 3:0 pobjedu za sat vremena igre.

Navika poraza mladih Porečanki ovoga puta bila je toliko naglašena da su se predale i prije početka utakmice te su uspjele tek do polovice prvog seta (10:12) biti u igri. Krenuo je tada protivnik s jačim ritmom, a domaće odbojkašice sa svojim manama u igri, prije svega lošim prijemom i blokom, a i napad je bio tek na refule uspješan, pa se drukčiji ishod i nije mogao očekivati.

Porečankama slijedi gostovanje kod Marine Kaštela, a onda domaći susret protiv Olimpika kada će u igri biti bijeg sa začelja.

Poreč – Kaštela 0:3

Utakmica 15. kola Superlige odbojkašica: Poreč – Kaštela 0:3 (12:25, 14:25, 12:25). SRC "Veli Jože". Bez gledatelja. Suci: Kuljiš i Brlas.

POREČ: Purini, Brajković, Hrvatin, Banko, Scoria (L), Rajko, Burilo, Vekić, Poropat, Verhas, Plazanić, Curać, Katalina, Načinović (L).

KAŠTELA: Ninčević, Stanović, Prkačin, Vranković, Ucović (L), Strize, Ćurak, Mioč, Đolonga, Parčina, Matas (L), Dragičević.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum