NASTUPA 18 EKIPA

FOTO / U PULI SVEČANO OTVOREN ANNUAL GLOBAL CHALLENGE, međunarodni turnir za odbojkašice

| Autor: Glas Istre


Na pulskom Forumu večeras je svečano otvoreno 16. izdanje turnira za odbojkašice Annual Global Challenge.

Službeno su se predstavile ekipe, koje je prozivala voditeljica programa, te su nakon kratkog upoznavanja odbojkašice nastavile druženje na Forumu.

Natjecateljski dio turnira krenut će u utorak u 8.30 sati, te se natjecanje održava do 16. srpnja.

Jedini hrvatski predstavnik na ovom natjecanju je OK Pula, a na ovom turniru nastupit će ukupno 18 ekipa, po devet u uzrastima U-18 i U-23, pristiglih iz osam zemalja (Hrvatska, Slovenija, Italija, Mađarska, Češka, Velika Britanija, Engleska, SAD).

(Snimio Dejan Štifanić)

Susreti će se igrati, bez prisustva gledatelja i uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, na dva terena postavljena u Domu sportova "Mate Parlov".

Ekipe će u svakom uzrastu biti podijeljene u dvije skupine unutar kojih će razigravati svaka sa svakom, nakon čega će uslijediti susreti za plasman.

U mlađoj dobnoj skupini, za igračice do 18 godina starosti, nastupit će OK Pula kao jedini hrvatski predstavnik na turniru.

Svi susreti u skupinama igrat će se na tri seta i svaki osvojeni set vrijedit će jedan bod, dok će se oni za poredak igrati po "normalnim" pravilima, na tri dobivena seta.

Puljanke će probiti led protiv ekipe Ulukoa s Havaja (11.30), potom im istog dana slijedi ogled s reprezentacijom Češke (16), a razigravanje po skupinama zaključit će u srijedu susretom protiv talijanske ekipe Valsa Volley (13). Naredna dva dana donijet će susrete za plasman, a finala će se igrati u petak u 16.30 sati (U-18) i u 19 sati (U-23).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini