KADETSKO PRVENSTVO

Ekipno prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku: MLADE BANJOLKE NAJBOLJE U HRVATSKOJ

| Autor: Ivica CEROVAC
Pehar ostao na Valkanama - Kadetkinje Žala

Scenarij je sličio na onaj s nedavnog juniorskog prvenstva u Podstrani, Žal je nastupio u istom sastavu te je i ovom prilikom sva četiri odigrana susreta okončao rezultatom 1:1, ali uz bolji poen-količnik

Kadetkinje Žala iz Banjola ekipne su prvakinje Hrvatske u odbojci na pijesku. "Žalovke" su nastupile u sastavu Ana Šverko, Ema Mrkić, Lara Škoro, Nina Škalić, Malu Celić i Eni Suljić te su na prvenstvu, koje je na pulskim Valkanama okupilo šest klubova, s četiri pobjede iz isto toliko susreta stigle do zlatnih odličja.

Scenarij je sličio na onaj s nedavnog juniorskog prvenstva u Podstrani, Žal je nastupio u istom sastavu te je i ovom prilikom sva četiri odigrana susreta okončao rezultatom 1:1, ali poen-količnik koji ih je u srazu sa starijim curama koštao poraza u polufinalu, u ogledima s njihovim vršnjakinjama prevagnuo je na stranu odbojkašica koje su vodile Erika Drviš i Jana Milin.

Na Valkanama su održana još dva prvenstva Hrvatske, za kadete i juniore, na kojima su nastupili mladi "pjeskaši" Umaga. Boje Umaga branili su Leo Savić, Nicolas Sodomaco, Danijel Kremer, Simone Bassanese i Oscar Fattor Hlaj te su u obje konkurencije završili na začelju kolone, osvojivši tek dva počasna seta u uzrastu kadeta.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini