ODBOJKA NA PIJESKU

Državno prvenstvo za najmlađe kadetkinje: ŽAL IZ BANJOLA TREĆI U HRVATSKOJ

| Autor: Ivica CEROVAC
Bronca oko vrata - najmlađe kadetkinje Žala

Bronca oko vrata - najmlađe kadetkinje Žala


Žal iz Banjola osvojio je treće mjesto na ekipnom prvenstvu Hrvatske u odbojci na pijesku za najmlađe kadetkinje, održanom na zagrebačkom Jarunu. Na prvenstvu je nastupilo devet klubova, koji su bili podijeljeni u tri grupe unutar kojih su razigravali svaki sa svakim, a polufinalnu vizu izvukli su pobjednici grupa i najuspješnija drugoplasirana ekipa.

Upravo to je bio Žal, koji je u grupi B svladao osječku Retfalu i izgubio od Jaruna, da bi nakon prolaska po poen-količniku u polufinale, u njemu bio poražen od Ivaneca, kasnijeg prvaka. Završile su tako mlade "žalovke" u dvoboju za treće mjesto u kojem su, također zahvaljujući boljem poen-količniku, svladale splitski Žnjan.

Boje Žala u Zagrebu su branile: Majda Delimehić, Micol Debeljuh, Lara Radobuljac, Nika Topalović, Lana Drviš, Mia Herceg, Nika Raić Sudar i Kim Korotaj.

Rezultati: Žal - Retfala 2:0 (Delimehić/Debeljuh - Antolović/ Vukmirović 15:2, 15:4; Drviš/Herceg - Stipić/Ubrekić 15:3, 15:4), Žal - Jarun 0:2 (Topalović/Radobuljac - Balešić Jović/Furčić 8:15, 12:15; Delimehić/Debeljuh - Hanžić/Micek 14:16, 12:15), Žal - Ivanec 0:2 (Delimehić/Debeljuh - Belač/Marković 12:15, 15:10, 7:15; Drviš/Herceg - Grudenić/Matuza 8:15, 11:15), Žal - Žnjan 1:1 (Delimehić/Debeljuh - Biuk/Šimičić 7:15, 13:15; Topalović/ Drviš - Lulić/Novačić 15:6, 15:8).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of