ISTRA 1961

ŠIME GRŽAN, krilni napadač pulskog prvoligaša: Nove kvalifikacije su realnost i OD TOGA SE NE MOŽE POBJEĆI

| Autor: Ivica CEROVAC
Ne može se pobjeći od kvalifikacija - Šime Gržan (Milivoj MIJOŠEK)

Da je situacija bila bolja, možda bi ove sezone i brojke bile veće, ali da budem iskren, njima se niti najmanje ne opterećujem. Svaku utakmicu nastojim odraditi najbolje što mogu, tako je bilo do sada i na tom planu se u budućnosti ništa neće promijeniti, rekao je Gržan

 Šime Gržan probio se na peto mjesto najboljih strijelaca u prvoligaškoj povijesti Istre 1961. Pogodak kojeg je u subotu postigao protiv Gorice bio mu je 15. u najjačem razredu hrvatskog nogometa. Prvijenac je zabio 2. ožujka 2013. godine u dresu Zadra za pobjedu nad Lokomotivom, u čijim je redovima nastavio karijeru i triput bio strijelac, da bi preostalih 11 golova postigao igrajući za Istru 1961. Odvojio se ove subote Gržan od Josipa Jerneića i Slavka Blagojevića, koji su za "zeleno-žute" deset puta tresli protivničke mreže, i poravnao sa Stivenom Rivićem, a ispred njega još je ostala velika četvorka koju čine Asim Šehić (30), Goran Roce (29), Dejan Radonjić (25) i Sandi Križman (17).

- Trebala mi je sezona u kojoj ću igrati u kontinuitetu i to sam dobio povratkom na "Drosinu". Mogu reći da sam svojim igrama zadovoljan, a što se tiče učinka, tu su možda brojke mogle biti i malo bolje od četiri gola i pet asistencija. Prije tri godine, u jedinoj dosadašnjoj kompletnoj sezoni koju sam odradio u Istri 1961, zabio sam pet golova. No tada je sve bilo puno lakše jer smo brzo prebrinuli brigu oko ostanka i prvenstvo na kraju završili na šestoj poziciji. Da je situacija bila bolja, možda bi ove sezone i brojke bile veće, ali da budem iskren, njima se niti najmanje ne opterećujem. Svaku utakmicu nastojim odraditi najbolje što mogu, tako je bilo do sada i na tom planu se u budućnosti ništa neće promijeniti, decidiran je Šime Gržan.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini