IZBORNA SKUPŠTINA

Sandi Dobrić novi predsjednik Nogometnog kluba Rudar Trans Euro

| Autor: Branko BIOČIĆ
Sandi Dobrić, novi predsjednik NK Rudar Trans Eura (Snimio Branko Biočić)

Sandi Dobrić, novi predsjednik NK Rudar Trans Eura (Snimio Branko Biočić)


Bivši nogometaš Istre 1961 i HNK Rijeke te aktualni predsjednik odbora za hitnost u klubu Sandi Dobrić novi je predsjednik labinskog trećeligaša Rudar Trans Eura. Odlučeno je to jednoglasno na godišnjoj izbornoj skupštini kluba održanoj u ponedjeljak navečer u SC Franko Mileta.

Uz skupštinare, članove kluba i igrače skupštini su nazočili i labinski gradonačelnik Valter Glavičić te predstavnici NK Istre 1961, Nogometnog saveza Istarske županije i Sportske zajednice grada Labina koji su pozdravili skup te najavili potporu i nastavak dobre suradnje. Prije početka sjednice minutom šutnje odana je počast preminulom dosadašnjem predsjedniku Remzi Zalihiću.

Foto

Radno predsjedništvo skupštine (Snimio Branko Biočić)

- Hvala skupštinarima na ukazanom povjerenju, ovo je velika čast ali i obveza. Siguran sam da ću sa svojim timom opravdati povjerenje i nastaviti raditi da klub bude stabilan kao što je bio i pod Remzom. Neće biti lako, straha nemam, uz potporu grada Labina i njegove Sportske zajednice te sponzora siguran sam da ćemo mirno ploviti. Potencirat ću kvalitetan rad s djecom gdje rezultat neće biti uvijek u prvom planu ali siguran sam da će mnogima biti odskočna daska za veće klubove u regiji. Isto tako najavio sam razgovor s klubovima Labinštine gdje ćemo pokušati ostvariti suradnju koja će svima koristiti, pogotovo djeci a vjerujem i svim klubovima.

Raduje me napokon veliki broj naših mladih igrača u seniorima koji sa starijima čine pravi miks, zajedno s igračima izvan Labina koje stvarno moram pohvaliti zajedno s trenerom Paliskom, rekao je nakon izbora novi predsjednik Sandi Dobrić.

Financijski plan kluba za ovu godinu iznosi 1,3 milijuna kuna, koliko je bio i prošlogodišnji budžet.

Sandi Dobrić, novi predsjednik NK Rudar Trans Eura (Snimio Branko Biočić)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater