FUTSAL

Puljani nastavili svoj pobjednički hod na drugoligaškom zapadu: TRIJUMFOM NAD LOŠINJEM ODRŽAN STOPOSTOTNI UČINAK U SEZONI

| Autor: Ivica CEROVAC
POKRENUO LAVINU - Antonio Vuzem

POKRENUO LAVINU - Antonio Vuzem


Utakmica 4. kola Druge HMNL zapad: Futsal Pula - Lošinj 9:2 (7:0). Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 50. Suci: Stipe Lukin (Punat) i Sanja Ćubelić (Rijeka). Strijelci: 1:0 Vuzem (3'), 2:0 Matković (5'), 3:0 Bilić (7'), 4:0 Hrgota (10'), 5:0 Matković (18'), 6:0 Bilić (19'), 7:0 Grbić (20'), 8:0 Vukmir (25'), 8:1 Vidaković (31'), 9:1 Hrgota (35'), 9:2 Lovrić (40'). Žuti karton: Obad (Lošinj).

FUTSAL PULA: Jamičić, Matković, Paus, Vukmir, Vuzem, Bilić, Grbić, Cetina, Hrgota, Hasanbašić, Živadinović, Lorber.

LOŠINJ: Mijatović, Kos, Vidaković, Obad, Mandić, Vukadin, Lovrić.

Futsal Pula nastavlja svoj pobjednički hod. U četvrtom prvenstvenom kolu, nova žrtva lidera drugologaškog zapada bio je Lošinj, kojeg su Puljani u Domu sportova "Mate Parlov" svladali rezultatom 9:2. U trijumf kojim je održan stopostotni učinak u sezoni, po dva su pogotka ugradili Franjo Matković, Manolo Bilić i Danis Hrgota, dok su jednom gostujuću mrežu zatresli Antonio Vuzem, Robert Grbić i Niko Vukmir.

Da će drugi ovosezonski sraz ove dvije momčadi, nakon što su Puljani u Kupu na gostujućem terenu slavili s 5:2, biti jednosmjerna ulica, bilo je jasno nakon prve četvrtine utakmice. Naime, već u 10. minuti na semaforu je svjetlilo 4:0, na "veliki odmor" otišlo se potom pri rezultatu 7:0, da bi u 25. minuti Vukmir zabio za 8:0. Tad su pulski hakleri malo podigli nogu s gasa i omogućili gostima s Lošinja da postignu dva pogotka, između kojih se "ugurao" još jedan domaći kojeg je zabio Hrgota.

Stigli su tako Puljani do osme uzastopne pobjede unutar nepunih mjesec dana, jer uz ove četiri u prvenstvu imaju i četiri u Kupu, gdje im već u srijedu slijedi novi ispit. Osvajanjem regije zapad, igrači trenera Marinka Mavrovića plasirali su se u osminu finala Hrvatskog kupa i ugostit će prvoligaša Uspinjaču, a susret će se igrati u Domu sportova "Mate Parlov" s početkom u 20 sati.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter