MALI NOGOMET

MEMORIJAL VLADO PELESK - MASNI: Otvaraju Gumeno i Dijaspora

| Autor: Ivica CEROVAC
(Snimio Dejan Štifanić)

(Snimio Dejan Štifanić)


U petak započinje 10. Memorijal Vlado Pelesk - Masni, kojeg će u 18.30 sati otvoriti utakmica između MNE Gumeno i Dijaspore. Na malonogometnom turniru, koji će se održati na igralištu na Vidikovcu u spomen na legendarnog oružara Istre, nastupit će 15 momčadi, koje će biti podijeljene u četiri grupe. U petak će se razračunati grupe A i D, u subotu će na red doći grupe B i C, a nedjelja će donijeti završni obračun kojeg će izboriti po dvije najuspješnije momčadi iz svake grupe. Krenut će se četvrtfinalnim dvobojima koji će startati u 17.30 sati, a sve će kulminirati finalnim ogledom u 22.15 sati.

Naslov pobjednika brani Domino Maling, koji je u lanjskom finalu, nakon 1:1 u regularnom dijelu, svladao Grin. Te su se dvije momčadi protekle subote susrele i u finalu prvog Memorijala Dane Moravac i opet su "malingovci" slavili, a slijedi li nam njihov novi obračun, saznat ćemo u nedjelju.

Kao i prijašnjih godina, niti na jubilarnom izdanju Memorijala neće se dijeliti novčane nagrade, već će četiri najbolje momčadi dobiti sponzorske nagrade u vidu mesa i piva, uz pehare, majice i lopte, a praznih ruku kući neće otići niti najbolji igrač, strijelac i golman na turniru.

Ždrijeb, grupa A: Grin, Kraljeva Sutjeska, MNE Gumeno, Dijaspora; grupa B: Višković automobili, Los Amigos CB Bolero, AC Fondaco, Šišansko CB Bolero; grupa C: MNE Valdebek, Spartans, Pizzeria Samantha, Stella Šijana juniors; grupa D: MNK Stoja, Domino Maling, MNE Fažana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum