ISTRA 1961

LOVRO MAJKIĆ: Ivan Lučić će me dostojno zamijeniti i neće se primijetiti moj izostanak

| Autor: Ivica CEROVAC
PRISILNA PAUZA - Lovro Majkić (Snimio Nikša Stipaničev / Cropix)

PRISILNA PAUZA - Lovro Majkić (Snimio Nikša Stipaničev / Cropix)


Prošla su četiri slobodna dana što ih je trener Gonzalo Garcia dao svojim pulenima i nogometaši Istre 1961 će današnjim dvostrukim radnim programom započeti "akciju Varaždin". Upravo će Puljani i Varaždinci međusobnim ogledom u petak, s početkom u 18 sati, otvoriti 11. prvenstveno kolo, a među igračima koji će dan ranije krenuti put baroknog grada neće biti Lovre Majkića.

Razlog, srećom, ne leži u ozljedi koje Majkića posljednjih godina definitivno nisu mazile, već u tri žuta kartona zbog kojih će njegova ovosezonska serija stati na deset utakmica i 900 minuta provedenih na terenu, plus sudačka nadoknada.

- U prva četiri kola dobio sam dva nepotrebna kartona, što je bio plod "divljeg" ulaska u sezonu i nemira koji se stvorio u našim redovima. Najprije sam protiv Hajduka "požutio" nakon utakmice zbog prigovora sucu, potom protiv Osijeka zbog koškanja sa Škorićem u sudačkoj nadoknadi vremena te sada opet protiv Hajduka zbog navodnog odugovlačenja igre, također u nadoknadi.

Šteta, jer me zbog toga neće biti u Varaždinu, ali tu je Lučić koji će me dostojno zamijeniti i neće se primijetiti moj izostanak. On nije putovao u Split, ali nije bila riječ ni o kakvoj ozljedi, već je zbog obiteljskih razloga dobio dopuštenje od trenera da može preskočiti tu utakmicu, rekao je Lovro Majkić, golman Istre 1961.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater