TREĆA HNL

Labinski trećeligaš (ne)očekivano smijenio trenera tijekom priprema: Umjesto Elvisa Brajkovića NA KLUPU PONOVNO SJEO ZORAN PERUŠKO

| Autor: Boris VIDULIN
Zoran Peruško (Snimio Milivoj Mijošek/Arhiva)

Zoran Peruško (Snimio Milivoj Mijošek/Arhiva)


Potpuno neočekivano, barem za one koji nisu toliko blizu Zelenicama, Rudar je uoči nastavka prvenstva promijenio trenera. Iako se sve činilo idealnim, Rudar se pojačao i s nestrpljenjem čekao nastavak prvenstva u kojem traži najmanje treće mjesto, prijavio se za ulazak u viši rang i ima veliku priliku da po prvi put u povijesti uđu u četvrtfinale kupa Hrvatske, nešto očito ipak nije štimalo. U klubu su bili vrlo šturi oko iznenadne promjene na klupi.

- Novi trener je Zoran Peruško. Najbolje poznaje ligu i momčad, a nama je jednako važno da ima PRO licencu, što je formalna pretpostavka za naše drugoligaške ambicije. Trebalo je presjeći u slučaju Elvisa Brajkovića, jer je sve počelo poprimati dozu neozbiljnosti. U svakom slučaju mi moramo dalje, a njemu hvala na dosadašnjem angažmanu, rekao je sportski direktor Rudara Nedjeljko Josipović.

Neslužbeno se može saznati da se, sada već bivši trener Rudara, Elvis Brajković posljednjih nekoliko dana nije pojavljivao na treningu bez ikakvog objašnjena, pa je odluka čelnika Rudara sasvim razumljiva. Bit će to drugi dolazak Zorana Peruška u Labin. Prije točno tri godine krenuo je u svoj prvi mandat i na klupi izdržao tri mjeseca i jedan dan. Upravo zbog te činjenice, kako je sam naglasio, osjeća potrebu i obavezu odužiti se zbog preranog odlaska sredinom 2018. godine.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter