ISTRA 1961

GONZALO GARCIA: Današnji bodovi imaju dodatnu vrijednost

Drugo kolo za redom slijedi nam zahtjevno gostovanje kod susjeda na ljestvici. Utakmice su to gdje vas pobjeda može podignuti za par mjesta na ljestvici, a poraz gurnuti prema dolje, što posebno dolazi do izražaja u ligi sa samo deset klubova. Samim tim današnji bodovi imaju dodatnu vrijednost, želimo li održati razliku s momčadima koje se nalaze iza nas i približiti se onima koje su ispred nas, rekao je trener Istre 1961

PONOVITI PARTIJU S OTVARANJA PRVENSTVA - Frano Mlinar i kapetan "dragovoljaca" Valentino Majstorović (Snimio Danilo Memedović)

PONOVITI PARTIJU S OTVARANJA PRVENSTVA - Frano Mlinar i kapetan "dragovoljaca" Valentino Majstorović (Snimio Danilo Memedović)


Trener Istre 1961 Gonzalo Garcia danas će u Zagrebu "okrugli" deseti put s klupe voditi nogometaše Istre 1961. U utakmici, koja će se igrati u "ulici pjesnika" s početkom u 18 sati, nasuprot "zeleno-žutih" stajat će Hrvatski dragovoljac, momčad protiv koje je urugvajski trener 18. srpnja započeo svoju pulsku avanturu i debi okrunio na najbolji mogući način, pobjedom.

- Drugo kolo za redom slijedi nam zahtjevno gostovanje kod susjeda na ljestvici. Utakmice su to gdje vas pobjeda može podignuti za par mjesta na ljestvici, a poraz gurnuti prema dolje, što posebno dolazi do izražaja u ligi sa samo deset klubova. Samim tim današnji bodovi imaju dodatnu vrijednost, želimo li održati razliku s momčadima koje se nalaze iza nas i približiti se onima koje su ispred nas te je ovo važna utakmica za nas, ali isto tako i za domaćina, rekao je Gonzalo Garcia, trener Istre 1961.

- Puno je razlika između današnje momčadi Hrvatskog dragovoljca i one protiv koje smo igrali u prvom kolu. Prvenstveno u tome što im se u međuvremenu priključilo nekoliko kvalitetnih igrača. Premda, treba reći i da neke od tih uvodnih utakmica, bez obzira na poraze, nisu loše odigrali, ali nije ih htio rezultat. Iako im je stvorio dosta šansi, Hajduk ih je uspio probiti tek u sudačkoj nadoknadi, i to nakon kornera.

Mi smo protiv njih jako dobro odigrali, ali sjetimo se one njihove izgledne prilike u petoj minuti kod 0:0. Da su tada zabili, mogla je utakmica otići u sasvim drugom smjeru. Ne stvaraju oni niti sada puno prilika, ali većinu koje stvore realiziraju. Što samo potvrđuje da su se s igračima koji su im se naknadno priključili podigli na višu razinu.

Otkad je Davor Mladina na klupi zamijenio Miroslava Kuljanca, Hrvatski dragovoljac ne zna za poraz.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum