NAPADAČ ISTRE 1961

DION DRENA BELJO Na Šubićevcu je postigao prvijenac u zeleno-žutom dresu: U cijeloj utakmici nismo napravili jedan pametan prekršaj

Skupili smo šest žutih kartona, uglavnom za zakašnjele startove na našoj polovici, a da smo ih odmah faulirali na njihovoj polovici terena i tako srezali akciju u samom začetku, ne bi bilo ni golova, a možda ni kartona, rekao je napadač Istre 1961

| Autor: Ivica CEROVAC
PULA,22 08 2021,STADION ALDO DRPogodak za samopouzdanje - Dion Drena Beljo (Snimio Danilo Memedović)

PULA,22 08 2021,STADION ALDO DRPogodak za samopouzdanje - Dion Drena Beljo (Snimio Danilo Memedović)


U sedmom prvenstvenom kolu jedini klub koji se s putovanja vratio praznih ruku bila je Istra 1961. Rasplet je to koji je poprilično razočarao pulske poklonike, koji su se nadali da bi njihovi ljubimci na Šubićevcu mogli nastaviti putem kojim su krenuli kad su na "Drosini" svladali Osijek. No, ta se nada pokazala varljivom.

- Ne bih rekao da smo "poletjeli" nakon pobjede nad Osijekom, jer smo u susret sa Šibenikom dobro ušli i odmah stvorili dvije "mrtve" prilike. Da smo barem jednu uspjeli realizirati, utakmica bi sigurno otišla u skroz drugom smjeru, ali to se nije dogodilo i potom smo u 15 minuta primili tri pogotka iz kontre, rekao je Dion Drena Beljo, napadač Istre 1961.

- Znali smo da im je kontra najopasnije oružje, spremali smo se za to cijeli tjedan i još uvijek mi nije jasno kako im niti jednu nismo uspjeli prekinuti profesionalnim prekršajem. Skupili smo šest žutih kartona, uglavnom za zakašnjele startove na našoj polovici, a da smo ih odmah faulirali na njihovoj polovici terena i tako srezali akciju u samom začetku, ne bi bilo ni golova, a možda ni kartona. Mi u cijeloj utakmici nismo napravili jedan pametan faul i nešto slično nam se ne smije ponoviti. Svjesni smo da nam se to nije smjelo dogoditi i ne trebamo sada oko toga praviti halabuku, ali neke stvari moraju biti jasne.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater