ISTRA 1961

Pulski prvoligaš će se današnjim susretom protiv Varaždina oprostiti od svojih navijača za ovu sezonu

| Autor: Roberto Car
PROBUDIO PULSKE IGRAČE - Paolo Tramezzani (Snimio Saša Miljević / Pixsell)

PROBUDIO PULSKE IGRAČE - Paolo Tramezzani (Snimio Saša Miljević / Pixsell)


Danas u 18 sati pulska će publika imati prilike posljednji puta ove sezone gledati uživo svoju momčad. Nogometaši Istre 1961 će ugostiti Varaždin u prvom susretu pretposljednjeg kola HNL-a i u direktnom ogledu s konkurentom za šesto mjesto pokušati smanjiti zaostatak od četiri boda. Pobjedi li pulski sastav, primaknuti će se Varaždinu na bod zaostatka uoči posljednjih 90 minuta u kojima će »zeleno-žuti« gostovati u Velikoj Gorici, dok će Varaždinci biti domaćini Osijeku.

Problem u vezi

Budući da su Puljani protiv Hajduka zatvorili 34. kolo, a sad otvaraju 35. kolo, nisu imali previše vremena za pripremu ovog ispita. No, trener Istre 1961 Paolo Tramezzani se ne žali. Po tom je pitanju doista »rijetka ptica« među trenerima, svim poteškoćama pristupa smireno, bez suvišne buke.

- Rekuperirali smo se uspješno od nedjeljne utakmice s Hajdukom. Iskoristili smo tjedan da nastavimo raditi. Momčad se dobro osjeća, u dobrom smo trenutku, treninzi mi daju lijepe odgovore i uvijek mi ostavljaju dvojbe oko izbora igrača za iduću utakmicu. To znači da igrači žele igrati, da se žele pokazati i nametnuti. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter