Najiščekivaniji sportski događaj na Poluotoku

FOTOGALERIJA / Započeo pulski malonogometni turnir "Moja ulica, moja ekipa 2023": Matadori, Grin i Šišan preskočili prve prepreke

| Autor: Ivica Cerovac


Započeo je pulski malonogometni turnir "Moja ulica, moja ekipa 2023". Najiščekivaniji sportski događaj na Poluotoku u posljednjem mjesecu u godini dočekao je svoje 34. izdanje koje je okupilo 70 ekipa u glavnom turniru i 20 u veteranskom, na kojem pravo nastupa imaju igrači rođeni 1985. godine i stariji.

Prvi natjecateljski dan donio je tri susreta pretkola na glavnom turniru, a led je probio onaj u kojem su snage odmjerili Matadori i Adriatico R.E. Agency. Premda su se od samog početka izmjenjivale prilike na obje strane, mreže su mirovale do posljednje minute prvog dijela, a onda su sve ono što su ostali dužni, jedni i drugi nadoknadili u nepunih 30 sekundi. Adriatico je u vodstvo doveo Marko Milovan, a čim se krenulo s centra, stvari je na početak vratio Vladimir Lipić. Ostalo je tih 1:1 sve do 30. minute, da bi 55 sekundi prije nego što se posljednji put čula sirena sa zapisničkog stola Danijel Burazer preciznim udarcem odveo Matadore u prvo kolo, a njihove protivnike preselio u gledalište.

LOGO Moja ulica moja ekipa

Uslijedio je ogled između ekipa CB Barbadosa i Grin Solar Home u kojem su ovi potonji dugo lomili otpor svojih protivnika, da bi ga napokon i slomili u 26. minuti. Pogodak je postigao Ervin Radulović i izljev oduševljenja koji je uslijedio nakon što je lopta završila iza leđa raspoloženog Uroša Radonjića "platio" žutim kartonom, nakon čega je minutu prije kraja, u trenucima dok su se hakleri Barbadosa spremali ubaciti golmana-igrača, pobjedu "grinovaca" potvrdio Arian Agaj.

Petak je zaključio dvoboj između Pizzerije Samson i Šišana, sraz mladosti i iskustva u kojem je na kraju prevladalo iskustvo i dalje su prošli Šišanci predvođeni ocem i sinom Božić. Upravo je "junior" Željko u 18. minuti doveo Šišan u vodstvo, šest minuta kasnije za vodnjanske "picajole" poravnao je Marin Martinović, da bi konačnih 2:1 u preposljednjoj minuti susreta postavio Kemir Durić.

Subota: MNE Yamari - Toronto AP Lab (18), Wibit Istra - Flamengo CB "S" (18.40), Zauder Film - Recreativo retro (veterani -19.20), Tango Karbon - MNK Stoja Daltons bar (20), MNK Kavron - Slipci Istra Ferrum (20.40), NK Valdebek C.D.P. - MNE Goniči (21.20), MNE Bjei - Investa Fažana (22).

(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)(Snimio Milivoj Mijošek / Glas Istre)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter