oglasili se iz pulskog prvoligaša

"NK Istri 1961 nikada nije ponuđen službeni prijedlog za obnovu travnjaka glavnog terena stadiona Aldo Drosina u suradnji s HNS-om i Gradom Pula"

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


NK Istra 1961 oglasila se službenim priopćenjem povodom izjave pulskog gradonačelnika Filipa Zoričića.

"NK Istri 1961 NIKADA nije ponuđen službeni prijedlog za obnovu travnjaka glavnog terena stadiona Aldo Drosina u suradnji s HNS-om i Gradom Pula. Iznenađeni smo izjavom pulskog gradonačelnika tim više što je Pula sport, gradska tvrtka koja upravlja stadionom, nekoliko puta odbila napraviti traženi servis terena po cijeni od cca 30.000 eura" stoji, između ostaloga, u priopćenju.

Iz Istre 1961 dodaju da je svaki upit kluba upućen Pula sportu, odnosno Gradu Puli direktno po pitanju situacije neodržavanja terena, ili loših tehnika koje se primjenjuju na njegovo održavanje, uvijek rezultirao negativnim odgovorom Grada, temeljenim na "nema novca".

"U posljednjih mjesec dana pismeno su odbijene čak i ponude čije je troškove htio pokriti klub.

NK Istra 1961 plaća troškove najma stadiona, nažalost taj novac se ne koristi na dovoljno pametan način i teren se ne održava.

Još jednom lažne izjave pokazuju nezainteresiranost i nedostatak znanja gradonačelnika po tom pitanju.", stoji u priopćenju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter