TREĆA NL ZAPAD

Posljednjim kolom zaključena sezona na trećeligaškim travnjacima. Krk uvjerljivim trijumfom potvrdio naslov

Jedinu pobjedu za istarske klubove upisali su Buježi, koji su pogotkom Aleksa Stritara u 84. minuti s "bijele točke" pogodak zaostatka pretvorili u "plus jedan" i svladali Nehaj. Buje je tim trijumfom stiglo na samo bod zaostatka od Pazinke, koja je u ovom kolu remizirala u Hreljinu, a upravo će ta dva kluba međusobnim odgođenim susretom koji je na rasporedu u utorak, spustiti zastor na sezonu

| Autor: Ivica CEROVAC
S "BIJELE TOČKE" ZA POBJEDU BUJEŽA - Aleks Stritar (zeleni) (snimio Milivoj MIJOŠEK)

S "BIJELE TOČKE" ZA POBJEDU BUJEŽA - Aleks Stritar (zeleni) (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Susretima 26. kola okončano je natjecanje na trećeligaškom zapadu. Naslov prvaka osvojio je Krk, koji je u srazu lidera i "fenjeraša" gostima iz Medulina, koji su na utakmicu doputovali sa samo 11 igrača, u mrežu pospremio "pola tuceta" lopti.

Čak i poraz ne bi promijenio izgled vrha ljestvice, jer je drugoplasirani Vinodol stigao samo do bod u Crikvenici, dok je trećeplasirani Uljanik u ovom kolu bio slobodan.

Jedinu pobjedu za istarske klubove upisali su Buježi, koji su pogotkom Aleksa Stritara u 84. minuti s "bijele točke" pogodak zaostatka pretvorili u "plus jedan" i svladali Nehaj. Buje je tim trijumfom stiglo na samo bod zaostatka od Pazinke, koja je u ovom kolu remizirala u Hreljinu, a upravo će ta dva kluba međusobnim odgođenim susretom koji je na rasporedu u utorak, spustiti zastor na sezonu.

Njega su Labinjani spustili na Cresu, gdje ih niti dva pogotka Paola Juričića nisu spasila poraza.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater