ISTRA 1961

Sutra će utakmicom protiv Slaven Belupa na "Drosini" pulski prvoligaš zaključiti veoma uspješnu sezonu

| Autor: Roberto CAR
OPROSTITI SE OD NAVIJAČA SLAVLJEM - Nogometaši Istre 1961 nakon jedne od ovosezonskih pobjeda na "Drosini" (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

OPROSTITI SE OD NAVIJAČA SLAVLJEM - Nogometaši Istre 1961 nakon jedne od ovosezonskih pobjeda na "Drosini" (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Borba za ostanak je odavno riješena, borba za Europu zaključena je prošlotjednim porazom od Lokomotive, ali nogometaši Istre 1961 posljednji ispit sezone ipak ne dočekuju bez želje za pobjedom. Subotnji ogled sa Slaven Belupom na "Drosini" sjajna je prilika da se publika i igrači rastanu uz "slavljenički šampanjac".

Rekordna sezona po mnogo čemu, prvoj borbi za europski iskorak, po bodovnom učinku, a u slučaju pobjede i po plasmanu, kao i po napadačkoj, atraktivnoj igri, zaslužuje dostojanstven oproštaj. Dakako, tu je i novčana nagrada od TV prava koja se dijeli po plasmanu, a posljednji će susret sezone biti i oproštaj od dijela igrača.

"Kradljivac" Caseres

Sutrašnja će utakmica biti po mnogo čemu specifična. Specifična i za samu pulsku publiku nenaviklu na to da posljednje kolo dočeka bez grča u želucu. Koliko su samo puta navijači Istre 1961 do posljednje sekunde utakmice "zeleno-žutih", nekad i do posljednje utakmice suparnika, "čupali kosu" bojeći se hoće li u Puli i iduće sezone gledati prvoligaški nogomet.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter