PULSKI PRVOLIGAŠ DANAS IGRA S DINAMOM

Manolo Bilić: Bit će to prava futsal poslastica, garantiram

| Autor: Ivica CEROVAC
S ČETVRTE POZICIJE PO TRI BODA - Manolo Bilić (Snimio Goran Šebelić / Cropix)

S ČETVRTE POZICIJE PO TRI BODA - Manolo Bilić (Snimio Goran Šebelić / Cropix)


Danas će, s početkom u 19 sati, u Domu sportova "Mate Parlov" snagu odmjeriti Stanoinvest Futsal Pula i Futsal Dinamo. Obje momčadi još nisu osjetile gorčinu poraza u 2023. godini te su u dva kola nastavka sezone prikupile po četiri boda, a jedina razlika je što su Puljani doma remizirali s Olmissumom i potom u Splitu svladali Torcidu, dok su Zagrepčani bod osvojen na gostovanju kod dubrovačkog Squarea, "oplemenili" domaćim trijumfom nad Universitasom. Što se tiče ukupnog bodovnog konta, onaj pulski "deblji" je za četiri boda zahvaljujući bolje odrađenoj jeseni.

- Dinamo je prvi dio sezone okončao tek na osmoj poziciji, što je bio razočaravajući rezultat s obzirom na momčad koju su imali. Dosta su se mučili na početku sezone, teško su uzimali bodove i kod kuće i u gostima te su ih nakon prvih pet kola imali samo dva, no onda im je u zimskoj stanci došlo iskusno pojačanje, svima dobro znani Tihomir Novak koji je dosta utjecao na poboljšanje njihove igre, nadovezao se Manolo Bilić, igrač Stanoinvest Futsal Pule.

- Sada im prva četvorka s njim, Postružinom, Perićem i Čekolom izgleda stvarno odlično, no premda su im i ostali igrači dobri, ipak to nije taj nivo. Naša druga četvorka puno je kvalitetnija i tu vidim veliku prednost. Širina klupe definitivno bi trebala utjecati, kao i publika te pozivam sve navijače i ljubitelje futsala da danas dođu u dvoranu, jer bit će to prava poslastica, garantiram im.

Da će svi oni koji danas navrate u dvoranu uživo svjedočiti futsal poslastici, Bilić je potkrijepio i argumentima.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater