ISTRA 1961

Pred sutrašnji ogled protiv "njegovog" Hajduka. Ante Erceg: "Naša najveća prednost je što ćemo igrati rasterećeno i opušteno"

| Autor: Ivica CEROVAC
TREBA ODIGRATI MUŠKI - Ante Erceg (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

TREBA ODIGRATI MUŠKI - Ante Erceg (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Pred nogometašima Istre 1961 druga je od tri uzastopne domaće utakmice na otvaranju nastavka prvenstva, dvoboj s Hajdukom koji je na rasporedu sutra, s početkom u 17.10 sati. Pod posebnim povećalom na njemu će biti dvojica rođenih Splićana, koje ćemo na "Drosini" gledati na suprotnim stranama. Jedan je Marko Livaja, vodeći strijelac lige koji je tri od svojih 12 pogodaka postigao u dva prethodna ogleda protiv "zeleno-žutih" i oko kojeg se vrti igra Hajduka. Drugi je Ante Erceg, osvajač nagrade "Hajdučko srce" koji se ove sezone prometnuo u prvog topnika Istre 1961, a svoj povratak na Poljud, ali u krivom dresu, proslavio je pogotkom.

Zadržan kostur

- Splićanin sam i hajdukovac te je ovo sigurno u jednu ruku posebna utakmica za mene, ali budite uvjereni da ću napraviti sve da sutra pobijedimo Hajduk i volio bih više od ičega na tri boda ostanu u Puli, rekao je Ante Erceg. - Bili smo im blizu i na prošloj utakmici, kad smo gol za 2:2 primili u 88. minuti. Šteta što smo nakon ozljede Lisice zadnjih desetak minuta igrali s čovjekom manje i nećemo nikad znati što bi bilo da smo do kraja ostali kompletni, no odigrali smo jednu pravu mušku utakmicu i pokazali da se možemo nositi s njima i na Poljudu. Probat ćemo to ponoviti i na "Drosini" gdje nam motiva sigurno neće nedostajati, premda ne bježimo od činjenice da će Hajduk sutra biti favorit.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter