ISTRA 1961

Pulski prvoligaš danas kreće s pripremama za nastavak sezone. Dva treninga i potom zajedničko gledanje Hrvatske

Gonzalo Garcia i članovi njegovog stručnog stožera igračima su umjesto dobrodošlice pripremili devet treninga u uvodnom tjednu, kojeg će zaključiti prijateljska utakmica protiv bolivijskog prvoligaša "Always Readyja" što će se u nedjelju, s početkom u 14 sati, igrati na "Drosini"

| Autor: Ivica CEROVAC
NAPUŠTA DROSINU - Vinko Petković (snimio Milivoj MIJOŠEK)

NAPUŠTA DROSINU - Vinko Petković (snimio Milivoj MIJOŠEK)


Nogometaši Istre 1961 danas kreću s pripremama za drugi dio sezone, koji otvaraju 20. siječnja domaćim ogledom sa Slaven Belupom. Gonzalo Garcia i članovi njegovog stručnog stožera igračima su umjesto dobrodošlice pripremili devet treninga u uvodnom tjednu, a čak niti utakmica Hrvatske i Japana nije ih spasila od današnjeg dvostrukog programa. Ipak, on je malo modificiran, pa će jutarnji trening na "Drosini" krenuti u 9 sati, onaj popodnevni u Balama startat će u 13.30 sati, a potom će cijela momčad nakon ručka zajednički pogledati kako "kockasti" love vizu za četvrtfinale.

Vuk bez minutaže

Ostatak tjedna donijet će po jedan trening u utorak, četvrtak i subotu te po dva u srijedu i petak, s tim da su tu još moguće neke promjene satnica. Naime, u slučaju da Hrvatska danas preskoči Japan, četvrtfinalni dvoboj protiv boljeg iz ogleda Brazila i Južne Koreje igrala bi u petak u 16 sati, a "zeleno-žuti" taj dan imaju popodnevni trening u 14.30 te je za očekivati da bi se on mogao pomaknuti sat vremena ranije. Bez obzira kako se ta priča rasplete, tjedan će zaključiti prijateljska utakmica protiv bolivijskog prvoligaša "Always Readyja", koja će se u nedjelju, s početkom u 14 sati, igrati na "Drosini".

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini