ZAGREB

Tabor Film Festival poziva volontere da se priključe timu 19. izdanja

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Tabor Film Festival, međunarodni festival kratkometražnog filma, koji će se od 8. do 11. srpnja održati u dvorcu Velikom Taboru u Desiniću, pozvao je sve zainteresirane volontere da se priključe timu 19. festivalskog izdanja.

Detaljniji popis poslova, uvjeta prijave i povoljnosti za volontere zainteresirani mogu pročitati na https://forms.gle/7XfLMFGPeWK2zfpt9, gdje je potrebno ispuniti formular i prijaviti se najkasnije do petka, 25. lipnja.

 Za sve posjetitelje u online pretprodaju stavljene su dnevne i festivalske ulaznice, koje se po povoljnijim cijenama mogu nabaviti na ulaznice.hr/r/Tabor-film-festival.

 Tabor Film Festival osnovan je 2003. s ciljem prikazivanja najboljih domaćih, europskih i svjetskih kratkometražnih filmova svih žanrova.

Pokrenut je na inicijativu Građanske udruge za kulturu GOKUL koja ga je i organizirala do 18. festivalskog izdanja prošle godine nakon čega ga preuzima kreativna produkcija SABMARINE.

Sjedište Festivala od početka je bio dvorac Veliki Tabor u Desniću. Od 2008. do 2011. godine, zbog restauracijskih radova na dvorcu, Festival se privremeno održavao u gradu Zaboku.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum