VUKOVAR

Vukovar: Do sada privedeno 18 sudionika tučnjave BBB-a i Grobara

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U vukovarsku Policijsku postaju do sada je privedeno 18 sudionika sinoćnje tučnjave navijača zagrebačkog Dinama "Bad Blue Boysa" i beogradskog Partizana "Grobara", pri čemu su ozljede utvrđene za sedam izgrednika, no još se ne zna jesu li teže ili lakše.

Vukovarsko-srijemska policija u petak je izvijestila kako je među privedenima 14 navijača iz Vukovara, te po jedan iz Gaboša, Borova, Markušice i Zagreba, a intenzivno traga za još njih nekoliko izgrednika

Sudionici tučnjave su životne dobi od 18 do 46 godina.

"Kako smo u prethodnoj informaciji naveli da je sukob za posljedicu imao ozljeđivanja sudionika, raspolažemo činjenicom da su tjelesno ozlijeđeni dva 20-godišnjaka, 26-godišnjak, 29-godišnjak, 31-godišnjak i 46-godišnjak, svi iz Vukovara, te 30-godišnjak iz Gaboša. Nemamo službene informacije o prirodi i težini ozljeda", navode u policiji.

Pri obavljanju očevida pronađene su drvene i metalne palice koje su sudionici tučnjave koristili pri obračunu koji se dogodio oko 19 sati na Vijencu Kneza Branimira u vukovarskoj gradskoj četvrti Borovu Naselju.

Policajci su, tvrde, na nasilni događaj učinkovito i pravovremeno reagirali te su i dalje pripravni jamčiti sigurnost svih građana.

Iz vukovarsko-srijemske policije sinoć su, nakon incidenta, naveli kako su na to bili spremni jer su znali za turnir u malom nogometu koji BBB-ovci organiziraju tijekom vikenda u Vukovaru i radi kojega primaju brojne pozive građana.

Po tvrdnjama građana, u tučnjavi između BBB-ovaca i Grobara sudjelovalo je 20-tak osoba, a u sukobu su se koristile baklje, palice i drugi predmeti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater