VINKOVCI

U Nuštru kontrolirali propusnice pa pronašli marihuanu

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Na kontrolnom punktu za nadzor propusnica u Nuštru policajci su u automobilu 21-godišnjaka iz Cerića pronašli preko kilograma marihuane, izvijestila je policija u petak.

Naknadnom pretragom 21-godišnjakova doma pronađeno i 216 komada sjemenki marihuane.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 21-godišnjak, prema ranijem dogovoru, preuzeo preuzeo 15.000 kuna od 33-godišnjaka iz Nuštra te kupio drogu od 33-godišnjaka iz Vukovara. U tome je navodno posredovao 19-godišnjak iz Vukovara tako što je telefonom dogovorio količinu, cijenu, mjesto i vrijeme kupoprodaje između 21-godišnjaka iz Cerića i 33-godišnjaka iz Vukovara.

Pretragom doma i drugih prostorija 33-godišnjaka iz Vukovara pronađeno je još i 765 grama marihuane namjenjene daljnjoj prodaji, kao i 9 metara sporogorećeg štapina i 10 elektro-detonatorskih kapsli, a čije nabavljanje i posjedovanje zabranjeno.

Protiv četvorice je podnesena kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a protiv 33-godišnjaka iz Vukovara i za nedozvoljenog posjedovanje eksplozivnih tvari, navode iz vukovarsko-srijemske policije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater