ZAGREB

Policija u dva stana u Novom Zagrebu pronašla 12,8 kilograma marihuane

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Zagrebački policajci pritvorili su i kazneno prijavili 45-godišnjaka i 19-godišnjakinju koji su u dva stana u Novom Zagrebu skrivali 12,8 kilograma marihuane, ali i kokain, amfetamine i tablete MDMA.

Policija je priopćila da je u ponedjeljak u večernjim satima u Ulici Mladena Fiolića kod 19-godišnjakinje pronađena plastična vrećica sa 6,8 grama marihuane i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Sumnju da pronađena količina marihuane nije jedina droga koju 19-godišnjakinja posjeduje, policajci su potvrdili obavljenim pretragama dvaju stanova kojim se osim 19-godišnjakinje koristi i 45-godišnjak.

U stanovima je, precizirala je policija, pronađeno 12.796 grama marihuane, 229 grama kokaina, 39 grama amfetamina, 195 grama punila za miješanje s drogom, 274 grama tableta MDMA, digitalna vaga s tragovima droge i novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater