OSIJEK

Pozivao djecu da uđu u automobil pa uhićen

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Nakon dojava nekoliko roditelja da je nepoznati muškarac nagovarao njihovu djecu da uđu u njegov automobil, osječko-baranjska policija je identificirala i uhitila osumnjičenika, izvijestila je policija u subotu.

Policijska uprava zaprimila je dojave nekoliko roditelja da se, 25. i 27. siječnja ove godine, na ulici u jednom mjestu na području Osječko-baranjske županije, nepoznati muškarac zaustavio automobilom te nagovarao njihovu djecu da uđu u vozilo i pođu s njim, što su djeca odbila i udaljila se. Četvero djece povjerilo se roditeljima, nakon čega su roditelji kontaktirali policiju.

Policijski službenici nadležne policijske postaje odmah su poduzeli intenzivne aktivnosti kako bi utvrdili sve okolnosti i činjenice, a navodi djece ubrzo su potvrđeni pa je nepoznati muškarac identificiran i uhićen 28. siječnja.

Nad osumnjičenikom je provedeno kriminalističko istraživanje te se osnovano sumnja da je, na štetu četvero djece, počinio kazneno djelo pokušaja protupravnog oduzimanja slobode.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku, a policija je protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu, navode u osječko-baranjskoj policiji.

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of