ZADAR

Načelnik krim policije PU zadarske skrivio prometnu nesreću

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Nakon očevida prometne nesreće koja se u srijedu u 7,10 dogodila u Bibinjama  PU zadarska je priopćila da je nesreću skrivio rukovodeći policijski službenik koji je vozio pod utjecajem alkohola, a lokalni mediji su otkrili da je riječ o načelniku kriminalističke policije Bori Mršiću. 

Kako je navedeno u priopćenju,  utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,37 g/kg a izuzeti su uzorci krvi i urina koji će biti upućeni na vještačenje.

Muškarac je upravljao osobnim vozilom daruvarskih registracijskih oznaka na D8 (Jadranska magistala) iz smjera Sukošana prema Zadru. Dolaskom u Bibinje i ulaskom u desni zavoj nije se kretao sredinom obilježene prometne trake nego je prešao u suprotnu prometnu traku i prednjim lijevim dijelom vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 25-godišnja žena, stoji u priopćenju Pu zadarske.

Mlada vozačica je lakše lakše ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zadar. Kod nje utvrđena prisutnost alkohola u krvi, stoji u priopćenju PU zadarske.

Zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenom osobom Mršić će biti prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a utvrđuje se i njegova disciplinska odgovornost.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of