likvidacija

Novo mafijaško ubojstvo u Crnoj Gori

| Autor: Hina
Ilustracija (Unsplash)

Ilustracija (Unsplash)


Pripadnik crnogorske organizirane kriminalne skupine ubijen je u utorak ujutro u crnogorskom lučkom gradu Bar, u incidentu zbog kojeg je policija blokirala grad i intenzivno traga za jednim ili više počinitelja.

Kako prenose crnogorski mediji, Edmond Mustafa ubijen je u mafijaškoj likvidaciji, a ubojica je pobjegao na motociklu. Crnogorska policija tvrdi da je privela jednu osobu koja je, kako navode mediji, bliska škaljarskom kriminalnom klanu, a koja se, kako je priopćeno, može dovesti u vezu s ubojstvom Mustafe.

"U mjerama prvog zahvata, u službene prostorije policije dovedeno je jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela", navodi se u priopćenju crnogorske policije.

Mediji u Podgorici podsjećaju da je ubijeni Edmond Mustafa od ranije poznat crnogorskoj javnosti, kada je na društvenoj mreži pod lažnim imenom objavio da zna detalje o pripremanim i izvršenim likvidacijama u Crnoj Gori.

On je tada, kako je objavio crnogorski portal Standard, pokazao spremnost da pred Specijalnim državnim tužiteljstvom otkrije imena naručitelja i izvršitelja čak 11 likvidacija u Crnoj Gori.

Također, Mustafa je krajem prošle godine bio ponovo u žiži crnogorske javnosti kada se pojavila informacija da je otet i mučen od policijskih službenika, no on je te navode opovrgao.

U ratu crnogorskih kriminalnih klanova, kavačkog i škaljarskog, koji traje od 2014. godine, ubijeno je više od 50 osoba.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum