BJELOVAR

Zbog prodaje marihuane, kokaina i amfetamina pritvorena četvorica

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


U istražnom zatvoru završila su četvorica uhićenika koje Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, ali i omogućavanja trošenja droga drugim osobama, izvijestilo je tužiteljstvo.

Četvorica su osumnjičena da suod veljače do svibnja ove godine, na području Koprivničko-križevačke i Zagrebačke županije, posredovali u prodaji različitih vrsta droga i pružali ih većem broju osoba po različitim cijenama. Također, više puta su omogućili korištenje marihuane, kokaina i amfetamina većem broju osoba.

Prilikom pretraga kod 24-godišnjeg i 31-godišnjeg osumnjičenika, pronađeno je i oduzeto oko 1500 grama amfetamina, oko 1300 grama marihuane, manja količina biljnog materijala sličnog konoplji, deset plastičnih vrećica s tragovima biljne materije i bijelog praha, četiri digitalne vage, tri drobilice, oko 300 plastičnih "zip" vrećica, oprema za unutarnji uzgoj, 390 eura, 13 mobilnih uređaja, SIM kartice i nosači SIM kartica, USB stick i zračna puška.

Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru je prihvatio prijedlog državnog odvjetnika te je četvorici osumnjičenika odredio istražni zatvor u trajanju od trideset dana.

Odluka je donesena zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, a 31-godišnjak je zadržan i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, priopćilo je državno odvjetništvo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of