RIJEKA

Rijeka - Policija traga za odbjeglim vozačem koji je krijumčario ljude

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Policajci su noćas pokušali zaustaviti vozača osobnog automobila iz kojeg je tijekom vožnje na A6  izašlo pet prokrijumčarenih osoba, no on je nastavio voziti prema Rijeci, kod Vrata probio rampu naplatnih kućica, a kod Sv. Kuzme pobjegao u šumu pa se za njim intenzivno traga.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske su izvijestili da je riječ o  audiju njemačkih registracijskih oznaka, koji se kretalo autocestom A6 u smjeru Rijeke.
Automobil  je na čvoru Vratima izišao s autoceste i probio rampu naplatnih kućica, bez zaustavljanja. Prije toga se vozač zaustavio nekoliko puta te je iz automobila izašlo pet osoba, koje je policija ubrzo pronašla. Riječ je o pet turskih državljana koji su privedeni. 
Nepoznati vozač je dolaskom u Škrljevo, ne prilagodivši brzinu udario u policijsko vozilo nakon čega se bez zaustavljanja uputio u smjeru Sv. Kuzme, gdje je zaustavio automobil i pobjegao u šumu.
Tijekom traganja za odbjeglim vozačem, u mraku na nepreglednom terenu, pala su i ozlijeđena dvojica policijskih službenika.
Policija intenzivno traga za odbjeglim vozačem.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater