RASPUŠTENE SVE SELEKCIJE

Pulski prvoligaš obustavio sve aktivnosti kompletnog pogona, seniori Pule 1981 otišli kućama

| Autor: Ivica CEROVAC
Poslali ih kućama na dva tjedna - košarkaši Pule 1981 (Danilo MEMEDOVIĆ)

U klubu smo odlučili potpuno prekinuti rad u svim kategorijama. Zaustavili smo sve ekipe, od seniora do onih najmlađih. Štoviše, naše smo seniore poslali kućama na dva tjedna, pa ćemo onda vidjeti kakva će biti situacija s koronavirusom, odnosno što će odlučiti nadležna tijela, pojasnio je stav pulskog kluba predsjednik Alen Petrović

Prvenstvenu stanku uslijed širenja koronavirusa košarkaši Pule 1981 dočekali su s moralom do koljena. Nakon odličnih igara tijekom jesenskog dijela prvenstva Prve lige, posebno u samoj završnici te izborenog plasmana na završnicu Kupa Hrvatske u Zadru, uslijedio je neočekivan pad. Na porazu od Splita u četvrtfinalu Kupa Hrvatske ne može se ništa prigovoriti treneru Sandru Niceviću i njegovim igračima, ali nakon toga uslijedila je serija od čak četiri uzastopna prvenstvena poraza. Da stvar bude još gora, dva, od ta četiri, poraza doživljena su pred svojim navijačima, što su pulskim košarkašima ujedno bili i prvi ovosezonski domaći posrtaji.

Opet, puno se lakše boriti s porazima, nego li s novonastalom situacijom koja je sport stavila u drugi plan.

- U klubu smo odlučili potpuno prekinuti rad u svim kategorijama. Zaustavili smo sve ekipe, od seniora do onih najmlađih. Štoviše, naše smo seniore poslali kućama na dva tjedna, pa ćemo onda vidjeti kakva će biti situacija s koronavirusom, odnosno što će odlučiti nadležna tijela, pojasnio je stav pulskog kluba predsjednik Alen Petrović.

Drugim riječima, košarkaši Pule 1981 ne da nemaju momčadske treninge, jer ih ne bi imali niti gdje prakticirati s obzirom na to da su sve pulske dvorane zatvorene, već nema ni individualnog treninga. Što će donijeti budućnost, upitno je, ali proteklog se razdoblja, od završnice Kupa nadalje, u pulskom prvoligašu neće rado prisjećati.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom