KOŠARKA

PULJANIMA U LIGI NEMA PREMCA, no kakva je labinska košarkaška budućnost?

| Autor: Robi FONOVIĆ
Ilustracija (Foto Pixabay)

Ilustracija (Foto Pixabay)


 LABIN

I nakon 12. kola u II HKL zapad situacija na ljestvici je ostala potpuno nepromijenjena. Pulski dvojac ponovno je dokazao svoju snagu i uvjerljivim je pobjedama još jednom pokazao da im u ligi nema premca. Puno lakše su do pobjede došli košarkaši Stoje, koji su s gotovo pedeset koševa viška "demolirali" Kastav. Sve je bilo riješeno već u prvih deset minuta kad su Puljani pobjegli na 23 koša viška, što su do kraja utakmice samo povećavali.

Druga pulska momčad, vodeća Pula 1981, u Karlovcu se neočekivano mučila u prvih 20 minuta, pa se na odmor otišlo s prednošću Puljana od samo dva koša razlike. U nastavku je kvaliteta došla do izražaja te su već u trećoj četvrtini gosti pobjegli na dvocifrenu prednost, koju nisu ispuštali do kraja utakmice.

Utakmice Rudara i Pazina nekad su bile veliki derbi susjeda u kojem se "lomilo" i "tuklo" za svaku loptu, da bi danas to bila jednosmjerna utakmica u kojoj su Labinjani ostali zamrznuti na -59. Kad se tome pridoda i poraz u zaostaloj utakmici protiv riječkog Kvarner Juniora od 51 koša razlike, s pravom se pitamo kakva je labinska košarkaška budućnost.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter