KOŠARKA

Okončan Ljetni košarkaški kamp u Poreču: Gost iznenađenja Ivana Dojkić

| Autor: Glas Istre
Košarkaški kamp Poreč

Košarkaški kamp Poreč


Nakon intenzivnih sedam dana podjelom medalja najuspješnijim polaznicima Ljetnog košarkaškog kampa KK Poreč i KK Petrinja okončano je ovogodišnje druženje košarkaša. Cilj kampa bio je usavršavanje košarkaških tehnika, ali i stjecanje novih prijateljstava kroz zabavu i mnoštvo aktivnosti. Izrazito je pozitivan elan na početku druženja izazvao gost iznenađenja Dino Rađa, proslavljeni košarkaš i član "Kuće slavnih" koji je kod otvaranja kampa napomenuo kako je put do uspjeha sačinjen od tri ključna faktora: rada, rada i samo rada. Drugog dana kampa mladi košarkaši sa svojim trenerima i upravama klubova posjetili su trening košarkaške reprezentacije u Opatiji. Kamp je posjetila i petrinjska gradonačelnica Magdalena Komes sa suradnicima, a pridružio joj se i porečki gradonačelnik Loris Peršurić.

Domaćini iz KK Poreč pobrinuli su se, uz mnogobrojne sponzore da svim polaznicima, a pogotovo mladim Petrinjcima ovo sedmodnevno druženje ostane u trajnom siječnju, pa su im organizirali i izlet brodom, a za kraj kampa uslijedilo je novo iznenađenje.

Gost iznenađenja na zatvaranju kampa bila je proslavljena košarkašica, članica reprezentacije i Porečanka Ivana Dojkić. Uz trenere i članove uprava, Ivana Dojkić je svoj djeci kampa podijelila medalje. Najuspješniji su dobili i dodatne poklone, a natjecalo se u pogađanju trica, slobodnih bacanja i igri dva na dva.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of