VRATILA SE KATARINA TREHUB

Ekipa Pula-Movitera kreće u 14. prvoligašku sezonu: S izmijenjenim igračkim kadrom PRVENSTVO OTVARA PROTIV MURSE

Kao generalka u prvenstvo poslužit će 16. izdanje Memorijala Ružica i Vladimir Šešelja 25. i 26. rujna

| Autor: Ivica CEROVAC
Pula 13.10.2018. sport - Pattinaggio - kosarka - Pula - Zadar Snimio: Dejan STIFANICKarin Sxkapin i Katarina Trehub

Pula 13.10.2018. sport - Pattinaggio - kosarka - Pula - Zadar Snimio: Dejan STIFANICKarin Sxkapin i Katarina Trehub


Košarkašice Pula-Movitera krenule su krajem kolovoza s pripremama za novu sezonu, svoju 14. uzastopnu, u najjačem hrvatskom rangu. Ekipa je doživjela određene promjene u odnosu na lani, pa je tako pulske redove nakon godinu dana provedenih u njima napustila Zadranka Nina Krstić, prošle sezone treći strijelac kluba, iza Kelli Ann Schrauth i Sare Borić. U prvenstvu koje će započeti početkom listopada, pulske boje neće braniti niti Barbara Trehub, koja se vraća u Ameriku na nastavak studija.

Njen odlazak ne znači da u idućoj sezoni Ivan Đukić neće imati na raspolaganju niti jedan izdanak obitelji Trehub, jer se nakon dvije godine provedene u Italiji, u Pulu vratila Barbarina starija sestra Katarina, MVP Prve hrvatske lige u sezoni 2018/2019. Te je sezone za Pulu igrala i Karin Škapin, Slovenka koja se nakon dvije godine provedene u riječkom FSV-u, također, odlučila na povratak u "staro jato". Uz dvije povratnice, ove će se godine u pulskim redovima moći vidjeti i novo lice, mladu Brođanku Kristinu Županić, koja je prošle sezone igrala za Požegu. Sad je odlučila karijeru nastaviti u Puli, gdje je upisala fakultet.

Uvodne treninge odradila je i Marijana Mamić, koju je trener Đukić prije dvije godine najavio kao potencijalno pojačanje, ali njen debi za pulski klub se poprilično prolongirao. U međuvremenu se udala, rodila te možda sada pod novim prezimenom Percan napokon i zaigra. S njom, ili bez nje, igrački kadar s kojim će Pula-Moviter ući u sezonu je zaključen i sad slijedi rad. Zasad su na meniju fizikalije te se u svakodnevnim treninzima kombiniraju dvorana, teretana i stadion, a vježba se i na pješčanim terenima, dok će se na rad s loptom prijeći nakon dva odrađena tjedna.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom